Restoran Byblos
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Byblos

Rezervacija Restoran Byblos

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

ADRESA: Nebojšina 6, Beograd.

INFO&REZ: 062/780-100

Byblos restoran libanske kuhinje otvoren je 2002. godine u malom vračarkom podrumu. Ime je dobio po najstarijem kontinuirano naseljenom gradu, severno od Bejruta, „Pariza Bliskog istoka“. Restoran Byblos je mesto gde ćete čuti različite jezike, uživati u ukusnoj hrani, orijentalnom plesu i pušiti nargilu.

Sestre Katarina i Jelena Kovačević približavale su libansku kulturu marljivim antropološkim pristupom i stvarale jedan od simbola grada kakvog smo želeli. Restoran Byblos preseljen je u Nebojšinu ulicu broj 6, ušuškan iza krošnje Karađorđevog parka, kada su srušili staru vračarsku kuću u kojoj se on prethodno nalazio. Glavni kuvar Byblosa je Deni Chehwan, čije ukusne specijalitete pamte bejrutski gosti lanca „Al Balad“.

Restoran Byblos je od 2008. godine generalni zastupnik i distributer vina kuće „Kefraya“, jednog od tri najpoznatija proizvođača vina u Libanu. Ova vina posebno kvalitetnim i interesantnim čine duga tradicija u ovom delu Bliskog istoka sa korenima u Fenikiji i dominacija francuske kulture.

Najukusnija hrana, najmirisniji duvan, najbolja libanska vina, orijentalni ples, pedeset stolica i nešto manje stolova sa terasom u parku spremljeni su samo za vas, naravno sa beogradskim duhom i osmehom koji smo sačuvali. Dobrodošli.

ADRESA Restoran Byblos

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Byblos

Napomena za rezervacije

Cene pića

Restoran Byblos

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 6 =
(0) Komentara