Restoran Donji Grad
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Donji Grad

Rezervacija Restoran Donji Grad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

ADRESA: Visokog Stefana 54, Beograd.

 

Restoran Donji Grad poseduje dve sale. U gronjoj sali sa pogledom na park i ulicu lipa, koje su ukras ne samo kada raskošno cvetaju, već i kada prave pravu zimsku idilu u hladnim danima, u mirnom ambijentu smešten je kafe, u kome možete popiti dobar espresso, pročitati dnevnu štampu, doručkovati ili se pak zasladiti raznim poslasticama.

Od proleća pa sve do kasne jeseni pravo je zadovoljstvo osetiti miris lipa koje krase letnju baštu i pružaju Vam pravi užitak jutarnje kafe, prijatnog ručka ili večere. U donjoj sali ušuškanoj od cigle i drveta nalazi se restoran Donji Grad koji odiše toplinom i pruža osećaj kućne atmosfere.

Ljubazno osoblje je uvek na raspolaganju da Vas ugosti na najbolji i najprijatniji mogući način, tako da se Vi i Vaši gosti ili poslovni prijatelji osećate prijatno i počastvovano u jednoj domaćinskoj atmosferi.

ADRESA Restoran Donji Grad

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Donji Grad

Napomena za rezervacije

Cene pića

Restoran Donji Grad

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

6 + 8 =
(1) Komentara

Igor

Doveo sam devojku na veceru, iako ni ja pre toga nisam bio i bio sam skeptican, ali sve je bilo vrhunski,klopa,usluga, ona odusevljena. svaka cast
08.06.2017. by Igor