Restoran Ima dana
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Restoran Ima dana

Rezervacija Restoran Ima dana

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

ADRESA: Skadarska 38, Beograd.

INFO&REZ: 062/780-100

Restoran Ima dana nalazi se na adresi Skadarska broj 38, u srcu stare boemske Skadarlije, u centru beogradskih muzičnih, kulturnih, duhovnih, privednih, i političkih zbivanja i nosi četiri zvezdice.

Restoran je sagradio arhitekta Uglješa Bogunović na mestu stare stambene kuće gde su nekada živeli boemi, slikari, buntovnici, pesnici ( Tin Ujević ) i pevači, a dušu i unutrašnji izgled mu je dao i uredio najveći savremeni boem i akademski slikar Mario Maskareli, oslikavši svoje prethodnike ( redovne posetioce i stanare ) i okekovečivši ih radi sećanja, tradicije i nadahnuća novih generacija, poklonika ove ulice i restorana.

Restoran Ima dana čuva i neguje način i stil druženja gradskog starog, gospodskog Beograda, i nudi takvu uslugu i specijalitete, ovde je starogradska i gospodska muzika, pesma, folklor, animacija i recitatori, slikarske izložbe i gostovanja čuvenih. Gosti restorana bili su i jesu najznačajnije ličnosti svetske političke, spotske, privredne, kuturne i turitičke scene. Kod njega su ih dovodili protokoli (svih nivoa), domaćini, zantiželja, domaći zvaničnici, poslovni ljudi i preporuka onih koji su već bili.

O restoranu Ima dana se priča, o njemu su pisane reportaže i najveći svetski dnevnici i TV stanice i uređivali ga sa Maksimom u Parizu, a Skadarliju sa pariskim Monmartrom. Restoran je sam ili sa gradom gostovao ( sa svojim animir, muzičkim i ugostiteljskim programom ) u svim značajnim metropolama Rusije, Evrope, čak i Japana i time postao jedna od beogradskih znamenitosti i instutucija.

Ima izeka koja kaže da biti u Beogradu, a ne posetiti restoran Ima dana nedoknadiv je propust, jer niste osetili atmosferu i duh – tačnije niste uživali i postali deo atmosfere starog gospodskog Beograda. Tu možete nahraniti možete nahraniti sva čula: uši lepotom zvuka starogradske muzike, animacjia i recitala, uz pratnju žubora vode iz prelepe fontane, nepca- raskoši mirisa i ukusa poslužene hrane i bukea najboljih vina, dodir – ovde će Vas sveukupno to dodirivati i ostaće želja da se opet vraćate ovoj sintezi prošlosti i sadašnjosti, da o ovim bajkama pišete i pričate, Skadarlija i Beograd bez svog, vašeg i našeg dragulja restorana Ima dana ne bi bili to što jesu. U restoranu će Vas dočekati veoma stručno ugostiteljsko osoblje kao i muzički orkestri koji čuvaju tradiciju lepog i dobrog uživanja i druženja, van zahuktalosti urbanog Beograda, a opet u njegovom samom centru.

Usporite sa jurnjavom i žurbom i posetite oazu udobnosti i mira u bašti i restoran sali restorana Ima dana.

ADRESA Restoran Ima dana

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Ima dana

Napomena za rezervacije

Cene pića

Restoran Ima dana

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 9 =
(2) Komentara

Gabi

Nije lose. Skadarlija ima dusu. Ipak dajem 4 zvezde. Usluga mora da bude brza.
16.05.2017. by Gabi

Restoran Ima dana

Restoran ima dana ke najbolji restoran u Skadarliji. Ova boemska ulica ima jos mnogo dobrih restorana kao sto su tri sesira, dva jelena i mnogi drugi, ali restoran Ima dana je moj favorit. Kafana Ima dana poznata je po odlicnoj hrani, vrhunskoj atmosferi i jos boljoj muzici tamburasa. Ivan Dorcolac
15.05.2017. by Restoran Ima dana