Restoran Jimmy Woo
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Jimmy Woo

Rezervacija Restoran Jimmy Woo

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

ADRESA: Strahinjića Bana 47, Beograd.

INFO&REZ: 062/780-100

U jednoj od najlepših ulica na Dorćolu – Strahinjića Bana 47, nalazi se restoran i bar Jimmy Woo, jedan možda najlepši spoj kosmopolitskog i beogradskog tipičnog šmeka. Ime je dobio po čuvenom heroju stripa, Kineza FBI agenta, „Jimmy Woo“ i nudi odličnu kuhinju – uključujući razna fusion jela i suši. Osoblje restorana je veoma spretno i ljubazno pa samim tim neće se desiti da dugo čekate na svoje piće. Naša preporuka je neki od odličnih koktelčića koje nudi restoran Jimmy Woo.

Radno vreme restorana Jimmy Woo je od 09-01h, pa možete sbvratiti ovde na najukusniji doručak u gradu. Ambijent oduševljava čak i one kojima to i nije od neke važnosti, a muška populacija neće moći ostati ravnodušni na lepe beograđanke kojima je ovo omiljeno mesto za okupljanje.

Restoran bar Jimmy Woo sjajan je odabir ako Vam dolaze gosti iz inostranstva kojima hoćete na najbolji način da pokažete Beograd u njegovom najboljem svetlu, ali i kada biste da popijete neki dobar koktel ili gricnete nešto pre kluba.

Malo ćete se vrteti dok ne nađete mesto za parking, ali verujte nam da se nećete pokajati.

Restoran Jimmy Woo dopašće Vam se ako: Volite modernu muziku, spoj svetskog i tipično beogradskog šmeka, koktele, dobru kafu, suši i seksipilne devojke.

Nije za Vas ako: Preferirate da gledate utakmicu u kraju i devojke iz komšiluka.

ADRESA Restoran Jimmy Woo

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Jimmy Woo

Napomena za rezervacije

Cene pića

Restoran Jimmy Woo

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

6 + 8 =
(1) Komentara

Ivka

Jako lep i urban restoran, hrana je preukusna!
16.06.2017. by Ivka