Restoran Milošev konak
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Milošev konak

Rezervacija Restoran Milošev konak

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

Restoran Milošev Konak smešten u zelenilo Topčiderskog parka, najstarijeg u Beogradu, na adresi Topčiderska 1 i ima jednu od najlepših bašti u Beogradu. Kao restoran traje još od pre II svetskog rata i kao takav predstavlja kulturnu baštinu ovog grada. Sam objekat je u neka davna vremena služio za potrebe Kneza Miloša Obrenovića, tako da restoran Milošev Konak predstvalja idealan spoj tradicionalnog, u smislu baštine i trajanja, i modernog u smislu ponude i usluge. 

Ovaj restoran  svedok je mnogih boemskih večeri poznatih srpskih književnika gde se uz poznate specijalitete, kvalitetna vina uživalo i u dobroj muzici. Tako i danas u restoranu gosti uživaju u brojnim nacionalnim specijalitetima, kao što je teletina ispod sača, jagnjetina spremana na tradicionalan način, ali i njeguškom i peper bifteku, Salti boki i nezaobilaznoj baklavi sa pečenim lešnicima. Pored toga, u ponudi restorana Milošev Konak nalaze se i brojna jela internacionalne kuhinje. Ponuda, takođe, obiluje najkvalitetnijim domaćim i stranim pićima, koja će obogatiti svaki Vaš obrok. 

Ukoliko ste ljubitelj kafanske atmosfere, četvrtkom možete uživati u živoj muzici u okviru kafanske večeri, a drugim danima su za Vas tu tamburaši. U restoranu možete da slavite sve Vama važne datume - svadbe, krštenja, rođendane, godišnjice, prezentacije firme...jer restoran prima i do 250 osoba u zatvorenom delu, ili do 500 osoba u bašti. Restoran poseduje parking na kom staje i do 100 automobila.

ADRESA Restoran Milošev konak

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Milošev konak

Napomena za rezervacije

Cene pića

Restoran Milošev konak

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 6 =
(1) Komentara

Miško

Usluga je odlicna, restoran jako fino izgleda. Super sam se proveo na proslavi svadbe, na kojoj sam bio kum. sve je bilo izvrsno, preporucujem!
08.06.2017. by Miško