Restoran Mythologia
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Mythologia

Rezervacija Restoran Mythologia

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

Adresa: Birčaninova 42, Beograd

Info&Rez: 062/780-100

 

Raskošan, ekskluzivan i donekle zagonetan ulaz u restoran Mythologia daje nagoveštaj da se radi o ambijentu gde se odvijaju najlepši gastronomski doživljaji. Nalazi se nadomak trga Slavija u Birčaninovoj ulici u samom centru Beograda.

Slavoljub Joksović vlasnik restorana, bivši sportista i inžinjer geologije veliki je hedonista: ljubitelj dobrih vina i dobre hrane. Otvaranjem restorana hteo je da stvori mesto koje će posećivati i prepoznati ljudi slični njemu, koji če znati da uživaju u prijatnom ambijentu i praviti dobru atmosferu, prepuštajući se fantastičnim jelima, probranom vinu i besprekornoj usluzi.

Ponuda restorana Mythologia je raznovrsna i zasniva se na nacionalnim kuhinjama, kako evropskih tako i na značajnim kuhinjama mnogih geografski udaljenih naroda i prostora iz raznih krajeva sveta. Tradicionalna modulacija jela internacionalne kuhinje, sa aktuelnim tendencijama kulinarstva, čini ovo mesto atraktivnim za sve ljubitelje dobre i raznovrsne hrane.

U primarnoj ponudi u duhu vrhunskih svetskih restorana, su dominantna jela pripremljena sa najkvalitetnijim osnovama, jela kao što su sosevi tople kuhinje: „holandez“, „pimento“ i „boarne“ pripremljeni na pari, ili tradicionalni sosevi francuske kuhinje: „demi-glas“ i „glas de vijan“, koji služe kao osnova za mnoge poznate sosove. Tu su i sosevi švajcarsko-tirolske oblasti, pravljeni od šumskih pečurki i šumskog voća koji oplemenjuju dušu i telo. Primenom popularne fuzionisane kuhinje ovde možete uživati u jelima sa prostora Japana, Amerike, Kine, Rusije, Skandinavije i Indonezije.

U sklopu restorana nalazi se i vinski podrum kapaciteta oko 6.000 boca, u kom je preko 400 vrsta najboljih vina. Degustaciju i odabir vina gosti mogu učiniti u samom vinskom podrumu, uz pomoć preporuke najboljeg somelijera na našim prostorima.

ADRESA Restoran Mythologia

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Mythologia

Napomena za rezervacije

Cene pića

Restoran Mythologia

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 8 =
(1) Komentara

Milovan Petrovic

Bio sam u mnogim restoranima, i veoma volim soseve i prelive sto se gastronomije tice, i, mogu reci da je restoran Mytologia TOP 1 sto se toga tice! Svaka cast, zaista je preukusno i preporucujem svima da dodju i probaju, necete se pokajati!
16.06.2017. by Milovan Petrovic