Restoran Petica
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Petica

Rezervacija Restoran Petica

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

ADRESA: Ada Ciganlija (makiška strana) lokal broj 5, Beograd.

INFO&REZ: 062/780-100

 

Restoran Petica nalazi se na idealnom mestu za opuštanje i odmor, Ada Ciganlija desna obala, poznatija kao makiška strana. Multifunkcionalan prostor, prijatna i topla atmosfera, sa velikom mogućnošću transformacije uz celodnevno sedenje u kaficu, ili uživanje na plaži, sa konzumacijom vrhunske kuhinje i večerama uz nezaboravne DJ-eve ili žive svirke. Ambijent lokala je smirujuć i lep, sa prelepom terasom sa najlepšim pogledom na Savsko jezero.

Želite da proslavite svadbu, rođendan, poslovno slavlje, diplomu ili neki drugi bitan događaj restoran Petica pravo je mesto za Vas. Uvek ste dobrodošli, sa rezervacijom na vreme i našom garancijom da će Vaš boravak kod nas biti nezaboravan.

Sa velikim dugogodišnjim iskustvom organizacije proslava garantujemo da će Vaša manifestacija biti osmišljena i realizovana u skladu sa Vašim potrebama i željama, počevši od ukusne hrane, pažljivo odabranih pića, toplog ambijenta, i sve do programa smišljenim po Vašoj želji.

Naš catering tim spreman je da Vam pomogne u organizaciji poslovnih skupova i na nekoj drugoj lokaciji.

Ako ste se zaželeli sporta, imamo teren za odbojku na pesku, na kom često možete videti mlade ljude kako igraju na pesku u dva, tri noću. Takođe organizujemo klupska takmičenja u odbojci. A mnogim kompanijama organizovali smo Team building, gde njihovi zaposleni u prelepoj prirodi Ade Ciganlije uživaju igrajući mali fudbal, odbojku, vozeći bicikle, igrajući stoni tenis i učeći prve korake nekih od savremenih plesova.

Svojim specijalitetima posebno će Vas oduševiti kuvar Petice, i zbog njih ćete se stalno vraćati. Kad jednom u našem ambijentu probate hranu, postaćete jedan od naših stalnih gotsiju. Svake subote i nedelje – najbogatiji švedski sto.

Preuređeni ambijent Petice na Adi Ciganliji nudi rasvetu, ozvučenje i najbolji prostor. Yatvoreni deo prima 350 gostiju, a na terasi možete uživati u diskretnom sunčanju, a na plaži sa ljulaškama u piću.

ADRESA Restoran Petica

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Petica

Napomena za rezervacije

Cene pića

Restoran Petica

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 9 =
(1) Komentara

Andrijana

Prelepo mesto za uzivanje! I vrhunska klopa! Zaista!
25.05.2017. by Andrijana