Restoran Splav Gabbiano
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Splav Gabbiano

Rezervacija Restoran Splav Gabbiano

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

ADRESA: Kej Oslobođenja bb (kod Hotela Jugoslavije), Beograd.

INFO&REZ: 062/780-100

 

Poštovani,

Velika nam je čast da Vam se predstavimo. Splav Gabbiano yachting club nalazi se u najlepšem delu Novog Beograda, na Dunavu u blizini hotela Jugoslavija. U sklopu yachting cluba Gabbiano nalazi se Caffe Restoran Gabbiano, modernog izgleda, na dva nivoa, otvorenog tipa sa najlepšom i najvećom baštom na Dunavu, i velikom marinom za čamce. Fenomenalan, topao, elegantan, udoban i moderno uređen prostor sa predivnim pogledom na znamenitosti Beograda i reku, neke su od stvari koje će sa našim odabranim osobljem pretvoriti vaš dolazak u prijatno iskustvo.

Ako tragate za jedinstvenim ambijentom i visokim kvalitetom usluge za vašu press konferenciju, poslovni skup, kompanijsku proslavu, promociju, seminar, prezentaciju, prijem...kontaktirajte nas da Vaš događaj učinimo posebnim. Mogućnost organizacije dešavanja svih veličina, sa osećajem savršeno iskorišćenog prostora u bilo kojoj varijanti. Kapacitet restorana je 250 gostiju (restoranska sala Gabbiano sa 110 sedećih mesta i restoranska sala P-389 sa kapacitetom od 140 sedišta), sa baštom 500 osoba. Možemo Vam obezbediti detaljnu i profesionalnu pripremu kompletnog programa: projektor sa platnom, TV, WI-FI internet, DVD, audio-vizuelnu opremu i tehničku podršku, flipčart, klimatizovan prostot i usluge pića i hrane. Sa našim posvećenim osobljem, Vaši događaji biće organizovani besprekorno!

Dođite i uverite se. Za sve dodatne informacije, molimo Vas da nas kontaktirate. Nadamo se da ćemo uspešno sarađivati.

S’ poštovanjem,

Splav GABBIANO yachting club.

ADRESA Restoran Splav Gabbiano

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Splav Gabbiano

Napomena za rezervacije

Cene pića

Restoran Splav Gabbiano

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 4 =
(1) Komentara

Sanja

Usluga je odlicna, a restoran je prelep! Jos i na vodi!
16.06.2017. by Sanja