Restoran Srpska Brvnara
- Rezervacije: 062/262-212
(5)

Program Restoran Srpska Brvnara

Rezervacija Restoran Srpska Brvnara

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

ADRESA: Savski kej, Beograd.

Restoran Srpska Brvnara je prelepo etno zdanje, koje će oduševiti sve ljubitelje nacionalne kuhinje i kvalitetne muzike. Nalazi se na adresi Savski Kej bb (blok 44), može da ugosti 250 ljudi i prostire se na dva nivoa. Reč je o restoranu koji će vas osvojiti na prvi pogled. U enterijeru koji je fantastičan dominira drvo, tu su nacionalni motivi i cela postavka restorana je veoma originalna i u tradicionalnom duhu.

Zabava koja vas ovde čeka se temelji na tamburaškoj muzici i svi ljubitelji dobre stare tamburice znaju da su u pitanju noći koje vrlo lako osvoje svako srce. Restoran radi sedam dana u nedelji od 09:00h do 02:00h, a subotom čak do 04:00h i nosi jednu posebnu priču koja će noćni život prestonice pretvoriti u još poželjniji. Uz folk i starogradske note, imaćete priliku da se u jednom restoranu koji, kako mu i ime kaže, podseća na staru brvnaru provedete sa prijateljima, evocirate uspomene i zabavite kao nikada u životu.

Restoran Srpska Brvnara je raj za sve ljubitelje nacionalne kuhinje. Za drvenim stolovima moći ćete da uživate u leskovačkom roštilju, pečenju ispod sača i da sve to zalijete svojim omiljenim pićem po veoma prijateljskim cenama. Enterijer je prepun detalja koji predstavljaju pečat naše tradicije i pravi su poziv gostima iz inostranstva da svrate na ovo mesto i upoznaju ono najbolje što Srbija ima da ponudi. Za sve značajne datume u vašem životu restoran Srpska Brvnara je idealan izbor.

ADRESA Restoran Srpska Brvnara

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Srpska Brvnara

Napomena za rezervacije

Cene pića

Restoran Srpska Brvnara

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 6 =
(5) Komentara

Davor Miskovic

Apsolutno divno porodicno mesto!
03.02.2017. by Davor Miskovic

Milijana Stijepic

Restoran Srpska Brvnara je raj za sve ljubitelje nacionalne kuhinje. Za drvenim stolovima moći ćete da uživate u leskovačkom roštilju, pečenju ispod sača i da sve to zalijete svojim omiljenim pićem po veoma prijateljskim cenama.
03.02.2017. by Milijana Stijepic

Milos

Najbolje vino u gradu!
03.02.2017. by Milos

Jovanica Naselje

Uz folk i starogradske note, imaćete priliku da se u jednom restoranu koji, kako mu i ime kaže, podseća na staru brvnaru provedete sa prijateljima, evocirate uspomene i zabavite kao nikada u životu.
03.02.2017. by Jovanica Naselje

Miodrag

U enterijeru koji je fantastičan dominira drvo, tu su nacionalni motivi i cela postavka restorana je veoma originalna i u tradicionalnom duhu.
03.02.2017. by Miodrag