Restoran Vagon Victoria Gastro Station
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Vagon Victoria Gastro Station

Rezervacija Restoran Vagon Victoria Gastro Station

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

Restoran Vagon Victoria Gastro Station nalazi se u preuređenom vagonu na adresi Bulevar Zorana Đinđića 44a, a radno vreme je od osam sati do jednog sata iza ponoći. U prijatnom ambijentu restorana možete uživati u najukusnijim specijalitetima moderne srpske, italijanske i mediteranske kuhinje.

U skladu sa svojim imenom unutrašnjost restorana je zadržala izgled vagona sa stilskim nameštajem, retro tapetama i rustičnim lampama. Prelepi drveni šank koji se ističe lepotom duboreza oplemenjuje celokupan prostor. Tokom sunčanih dana gosti mogu da uživaju u prostranoj bašti koja garantuje pravi predah u urbanom okruženju.

Restoran Vagon Victoria Gastro Station je pravo mesto za sve koji žele da uživaju u vrhunskim specijalitetima, bez obzira da li je u pitanju doručak, ručak ili večera. Glavni mašinovođa u gastro vožnji kroz različite ukuse je šef kuhinje Igor Pejatović koji za sve goste kreira vrhunske specijalitete spajanjem najlepših ukusa domaće i internacionalne kuhinje.

Restoran Vagon Victoria Gastro Station organizuje sve vrste privatnih i poslovnih proslava do 100 ljudi. Opustite se u društvu Vaših prijatelja ili kolega, uz vrhunske specijalitete, predivan ambijent i odličnu uslugu.

ADRESA Restoran Vagon Victoria Gastro Station

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Vagon Victoria Gastro Station

Napomena za rezervacije

Cene pića

Restoran Vagon Victoria Gastro Station

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 9 =
(1) Komentara

Petar Pavlovic

Restoran izgleda fantasticno, klopa je strava, sve pohvale!
08.06.2017. by Petar Pavlovic