Na Vodi Kafana
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Na Vodi Kafana

Rezervacija Na Vodi Kafana

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

ADRESA: Brodarska bb, Beograd.

Na Vodi Kafana nastavlja trend ludih žurki koje traju do zore i na kojima se provodite vrhunski igrajući uz najpopularniju muziku današnjice. Budite i ove godine deo žurki o kojima pričaju svi, budite deo savršenog provodu na vodi.

Trend premeštanja kafana na splavove i ludog kafanskog provoda na otvorenom u vreme vrelih dana je nešto što Beograđani obožavaju. Na Vodi Kafana je mesto na kome se na najbolji mogući način možete rashladiti u vrelim letnjim noćima pijući hladna pića i igrajući uz populranu muziku.

Na Vodi Kafana se nalazi na dobro poznatom mestu ljubitelja splavarskog provoda, na Savskom keju gde je otvorena leta 2014.godine nakon čega je za kratko vreme postala sinonim dobrog provoda, uživanja na vodi uz živu muziku i dobra pića.

Prijatan ambijent, pristupačne cene i lude žurke su samo neki od razloga zbog kojih Na Vodi Kafana treba da bude vaš izbor. Svakako lepe devojke, lagano obučene i preplanule, kao i zgodni momci su samo neki od razloga zašto trebate doći baš ovde.

Predlažemo da povedete prijatelje, nabacite osmeh, opuštenu garderobu i dođete, Na Vodi Kafana vas čeka da vam pruži pravi letnji boemski provod.

Ne čekajte, rezervišite svoja mesta na broj telefona 062-262-212.

ADRESA Na Vodi Kafana

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Na Vodi Kafana

Napomena za rezervacije

Cene pića

Na Vodi Kafana

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 8 =
(2) Komentara

Na Vodi Kafana

Odlična kafana, lude žurke uvek. Uvek puno, pohvale!
08.06.2017. by Na Vodi Kafana

na vodi kafana mia

predobro mesto
25.05.2017. by na vodi kafana mia