Club Shlep, Belgrade
- Reservations: 062/262-212
(2)

Program Club Shlep, Belgrade

Reservation Club Shlep, Belgrade

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Address

Savski kej bb, Belgrade

Vidi na mapi

Gallery Club Shlep, Belgrade

ADDRESS Club Shlep, Belgrade

NOVA GODINA BEOGRAD - Club Shlep, Belgrade - DOCEK NOVE 2020. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2020 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062-262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2020. godinu!

Similar places

Leave a comment

Share with friends:

1 + 9 =
(2) Comments
Zoki
Zoki
Na Šlepu je uvek cool muzika i dobar provod!
08.01.2020.
ty dinar sign
ty dinar sign
Jedan od najgorih "klubova" koje možete da posetite, ono se ne može ni nazvati klub, ono je genocid nad IQ-om. Karta košta 200 dinara, verujte da je to mnogo, oni treba vama da plate da dođete tamo. Muzika ne bi bila loša da je 1965 godina. Da predjem na konkretne situacije, prvo onaj čovek vređa DJ profesiju, on je prvoklasni umobolnik, vidi se da je dečko retardiran bez preterivanja. Samoživi govnar kao da pušta muziku samo za sebe, nije dva puta pogledao reakciju publike, gleda u laptop i sam sebi pušta i skače uz tu idiotsku muziku i tripuje se da je zapalio klub, skače kao majmunčina. Jedino gore od DJ-a koji je skinuo 100 pesama sa youtuba i pušta jednu za drugom jeste DJ koji je skinuo 100 sranje pesama sa youtuba. Dečko se zove valjda Marko Gangbanger, spodoba od čoveka. Pušta nepovezano pesme, tipa iz 70ih jednu pusti pa onda 2010, pa onda 90ta i svaka mu je gora od prethodne, prvo pusti "a-ha - Take On Me" pa onda pusti tipa neku pederastiju "Bruno Mars - Just The Way You Are", nemam ja ništa protiv ove muzike i protiv ljudi koji to slušaju ali ovo nije za klub, svi stoje u mestu smoreni, napuštaju "žurku" posle pola sata. Nepovezana playlista, očane pesme, čak ti ne ofucane koje pušta nisu nikad bili neki hitovi, tipa da pusti neku staru od Davida Guette kad su se svi ložili na njega, tipa sexy bitch, memories (koje su sranje, smorile, ima novijih pesama itd...) on retard majmunski pušta tako neke uspavanke, jednostavno toliko sam šokiran da ne znam odakle da počnem i sa čim da završim, jednostavno idite na ovo smeće i posle otiđite na bilo koji drugi splav pored i vidite kako DJ pravi profi prelaz sa pesme na pesmu, kako playlista ima smisla itd... Jednostavno zamislite da vam sad neko pusti heavy metal a posle toga vam pusti odjednom i'm barbie girl, eto toliki je stepen ludila, ko može nek skapira. Jedino šta može da se desi jeste da bude neki drugi DJ a ne taj Marko Gangretard pa da bude možda ok inače kad taj retard pušta trebaće vam pola kile kokaina da bi vam žurka bila dobra.
03.09.2019.