- Reservations: 062/262-212
(16)

Program

Reservation

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Address

Vidi na mapi

Gallery

ADDRESS

NOVA GODINA BEOGRAD - - DOCEK NOVE 2020. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2020 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062-262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2020. godinu!

Similar places

Leave a comment

Share with friends:

4 + 5 =
(16) Comments
Bajkovit splav
Bajkovit splav
Iskreno više volim kafanu Bajka!
20.06.2019.
Splav kafana Bajka
Splav kafana Bajka
Šteta što je zatvorena zbog poplava. Samo dobro je da je samo prošlog vikenda. Ima dušu mesto...
11.06.2019.
Boris
Boris
Jak cetvrtak, jos jača Bajka!!
22.05.2019.
Nebojsa
Nebojsa
Splav Bajka-Obecava ove sezone :D
22.05.2019.
Aleksandra
Aleksandra
Istim tempom, iste lude zurke do jutra , Jedva cekamoo!!!
22.05.2019.
Jelena
Jelena
Odbrojavanje pocinjeee! Ocekujemo ludilo kao u kafani Bajka!
22.05.2019.
Milos
Milos
Ako nam je u kafani bilo onoliko dobro, sta od splava tek mozemo da ocekujemo :D
22.05.2019.
Veljko
Veljko
Najjaci splav ikad! Svi u bajku!
22.05.2019.
Otvaranje - Splav Bajka
Otvaranje - Splav Bajka
Koliko me samo raduje što cela ekipa prelazi na reku. Vidimo se uskoro.
21.05.2019.
Bajka splav
Bajka splav
Odlican 5! Krecemo!!!
20.05.2019.
Cene pica - cenovnik Splav Bajka
Cene pica - cenovnik Splav Bajka
Verovatno ce splav Bajka u saradnji sa ovim sajtom uskoro objaviti cenovnik i cene pica splava Bajka. Do tada, posto sam imao prilike da ga vidim, zelim da vam prenesem da cu cene pica krajnje pristupacne. Adresa Splav Bajka je Radnicka BB, Rukavac Ade Ciganlije, Beograd.
20.05.2019.
Letnja Bajka
Letnja Bajka
Splav Bajka u rukavcu na Savi, blizu Ade Ciganlije, a pod novim mostom na Adi, idealna je lokacija za splav Bajka. Super je to sto nova petlja kod mosta na Adi mnogo olaksava prilaz i sto splav Bajka ima parking ispred lokala. Lokacija Splav Bajka. Ako idete sa Novog Beograda, predjete most na Adi, skrene prva desno i opet desno. Ako idete iz pravca grada, prodjete ispod novog mosta i prva desno. Ako dolazite iz pravca Ade Ciganlije ili sa Banovog brda, dodjete do mosta i na novoj prtlji napravite “polukruzno i skrenete prva desno. Lako je naci splav Bajku.
20.05.2019.
Bajka splav
Bajka splav
Super je sto na otvaranju Bajka splava peva najveci showman u Beogradu - Nemanja Staletovic. Nadam se da ce bajka raditi svih 7 dana u nedelji tokom celog leta.
20.05.2019.
Splav Bajka
Splav Bajka
Drvena sala ovog splava potsecs na drvenu salu Kafane Bajka na Kosutnjaku, kao i na salu splava Hua Hua. Splav Bajka kao boemsko mesto krece sa otvaranjem u velikom stilu, sa drvenarijim i lamperijom gde svetlosni priguseni spotovi bacaju svetlo na svaki sto, na kiblu sa picem i karirani stoljnjak. Splav Bajka ce i ove sezone biti mesto boema, druzenje i idealno mesto da upoznate nove prijatelje a mozda i za letnju romansu ili nesto vise. splav Bajku vodi iskusni tim ugostitelja tako da ocekujem zaista odlicnu uslugu.
20.05.2019.
Splav Bajka
Splav Bajka
Posebno nam je drago da ovaj brend, Bajka, zivi i na vodi. Brend Bajka je deo stare zaboravljene tradicije i ima veze cak sa Prvim svetskim ratom i generalom Mekenzenom, koji je na Kosutnjaku, odakle Bajka nosi poreklo, postujuci svog protivnika odnosno srpsku vojsku, u okolnostima koje necu objasnjavati u ovom komentaru izjavio kako se nikad nije susreo sa vojskom kao sto je srpska i da je to za njega vojska iz bajke! Vojska iz bajke po svom junastvu, moralu, nesalomivom duhu i kada je napada znacajno nadmociji neprijatelj. O pravom razlogu da se kafana ili splav nazove Bajka nazalost verovatno ogromna vecina ne zna nista i to samo vek nakon velikog junastva i stradanja za Srbiju. Zato neka, da kroz rad splava i kafane, zivi secanje na vojsku “kao iz Bajke”, koju je cak i neprijatelj postovao.
20.05.2019.
Splav Bajka
Splav Bajka
Nastavak zimske price kafana Bajka sa Kosutnjaka koji je postao Bajka na vodi, Splav Bajka ili kako je sad in Bajka waterfront. Ovaj splav jedino sto ima skoro tri puna manji kapacitet od kafane Bajka ali bas zato ima potencijal da radi mozda i svih sedam dana u nedelji. Splav Bajka, koji se nekad zvao Splav Sokace ovo leta ce zasijati punim sjajem.
20.05.2019.