Balkan beat band

(0)

 

Balkan Beat band jedan je od najtraženijih bendova u Srbiji zbog svojih vrhunskih nastupa i dinamici koju pružaju gde god da se pojave. Balkan beat band priuštiće vam nezaboravan provod i muzički repertoar o kakvom ste oduvek maštali! 

 

BALKAN BEAT BAND BIOGRAFIJA

 

Balkan beat band čini tri izuzetno talentovana momka sa dugogodišnjim iskustvom u muzici, a svojim spajanjem napravili su trenutno najbolji bend u Srbiji koji pored toga što nastupaju kod nas, nastupaju i van granica Srbije.

Balkan beat bend nastupao je najboljim beogradskim lokalima, a neki od nji su Baraka bašta, u restoranu Dardaneli, u kafani Tarapana, u kafani Ona moja, i mnogim drugim popularnim lokalima. Ono što mnogi preporučuju, jeste da se doživi doček Nove godine sa grupom Balkan beat band. 

 Njihov muziki repertoar je veoma bogat i raznovrstan, zato očekujte pravi muzički spektakl gde god da ih slušate!

 

 

BALKAN BEAT BAND NOVA GODINA

 

Ono što mnogi preporučuju, jeste da obavezno bar jednom doživite doček Nove godine sa grupom Balkan beat band jer je to provereno Nova godina koja se ne zaboravlja.

A gde Balkan beat band nastupa u najluđoj noći, saznaćete na kudaveceras.rs

 

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Balkan baet band:

  

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog pevača ili bend za privatnu proslavu, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi