Bend Posebno izdanje

(2)

 

 

Bend Posebno izdanje jedan je od najpopularnijih srpskih bendova koji će učiniti svaku vašu proslavu nezaboravnom. Ako želite da uživate u dobroj atmosferi i odličnom muzičkom repertoaru, ovo je bend koji će ispuniti sva vaša očekivanja. U pitanju je bend koji postoji dugi niz godina i tačno znaju šta vam je potrebno da se dobro zabavite.

 

BEND POSEBNO IZDANJE BIOGRAFIJA

 

Bend Posebno izdanje je bend iz Mladenovca koji je nastao davne 2007. godine i od tada pruža isključivo visoku uslugu kada je muzika na proslavama u pitanju. Njihovo iskustvo, kvalitet svirke i širok repertoar umnogome doprinose pravom odabiru pesama za izvodjenje u različitim prilikama. Od muzičkih instrumenata, bend čine klavijatura, bas gitara, solo gitara i bubnjar, kao i pevači.

Muzički repertoar čine žanrovi pop, folk, narodna i drugi noviteti. U dogovoru sa vama, sve je moguće. Kao bend sa velikim iskustvom, garantuju vam nezaboravnu proslavu.

Bend Posebno izdanje često nastupa u popularnim kafanama i klubovima, a očekuje se i informacija u kojem lokalu će ulapšati doček Nove godine

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Bend Posebno izdanje:

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite nekog DJ-a, pevača ili bend sa naše liste kako bi vam ulepšao privatnu proslavu možete nas kontatkirati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slični bendovi