Bend Sto posto

(0)

 

 

Bend Sto posto predstavlja skup izuzetnih muzičara koji ima za glavni cilj da vašu proslavu učini nezaboravnom. U pitanju je bend sa dugogodišnjim iskustvom koji će se maksimalno potruditi da se kvaltietno provdete zajedno sa vašim gostima. Skoro decenija je prošla od kako je bend Sto posto nastao, i od tada je ostao u istom sastavu, što sasvim dovoljno govori o kvalitetu i talentu ovog benda.

 

BEND STO POSTO BIOGRAFIJA

 

Bend Sto posto je jedan od najtražnijih bendova u Srbiji koji svoju energiju prenosi na sve prisutne. Ono čime se mogu pohvaliti jeste pesma "Ludi kamen" koja je snimljena sa Grand produkcijom i koja je ubrzo psotala pravi hit za sve vrste proslava. Uz sve to, stotine uspešno odsviranih svadbi i drugih proslava doprinosi da, zahvaljujući ogromnom iskustvu, Sto posto bend danas bude VRHUNSKI BEND i vaš pravi izbor za svaku priliku.

Zahvaljujući dugogodišnjem postojanju, Bend Sto posto tačno zna šta vam je potrebno u svakom trenutku da se podignete i zaista dobro provedete. Bend Sto posto odlikuje dinamičan scenski nastup, vrhunski muzički repertoar, kao i najkvalitetnija rasveta koja garantuje pravi šou. 

Muzički repertoar je vrlo bogat i raznolik, tako da vam neće biti dosadno i sigurno ćete uživati u njihovom izvođenju. Od instrumenata, bend čine bubnjar, klavijaturista, solo gitara, solo klavijatura,frontmen i muški i ženski vokali.

Ono što nikako ne smete propustiti pored proslave sa bendom Sto posto, jeste Nova godina gde je nastup zaista čaroban i nezaboravan.

 

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni bend Sto posto:

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara