Chegi bend

(0)

 

Chegi bend je jedan od najpopularnijih bendova u Srbiji koji najčešće svira van granica Srbije. Na muzičkoj sceni nalaze se nekoliko godina i od tada prave pravi spektakl na privatnim proslavama.

 

CHEGI BEND BIOGRAFIJA

 

Chegi bend čini ukupno 10 talentovanih članova čija je prava i prva ljubav muzika. Bend je sačinjen od ukupno 8 instrumenata i 7 vokala, što čini Chegi bend jedinstvenim i ekskluzivnim.  Ono što ih dodatno čini zanimljivim jeste mogućnost pravog muzičkog spektakla koji čine saksofon i DJ uz dodatak violine, što je postalo izuzetno popularno poslednjih godina. 

Od instrumenata sviraju saksofon, gitaru, klavijature, violinu, trubu, harmoniku, bass gitaru i bubanj. Što se muzičkog repertoara tiče, izuzetno je bogat i sačinjen od gotovo svih žanrova, uključujući i stranu muziku i to po vašoj želji.

Kao jedan od bendova koji ima i koreografije, Chegi bend će vam prirediti nezaboravnu zabavu za vaš specijalan dan.

 

U nastavku možete poslušati njihove nastupe u kojima ćete sigurno uživati:

 

 

 

  

CHEGI BEND NOVA GODINA

 

Ukoliko vas interesuju aktuelna zbivanja kada je u pitanju Nova godina, kao i da li će i gde CHEGI BEND nastupati za doček Nove godine, posetite kudaveceras.rs  ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) za sva pitanja, kupovinu karata i rezervacije.

 

CHEGI BEND KONTAKT

 

Ukoliko želite nekog pevača ili bend iz naše ponude, možete nas kontaktirati putem broja 062/262-212 kako biste dobili sve informacije. 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi