Darko Kocevski Darinos

(0)

 

 

Darko Kocevski Darinos jedan je od finalista takmičenja Zvezde granda koji je 2019. godine osvojio srca publike svojim neosporivim talentom.

 

DARKO KOCEVSKI DARINOS BIOGRAFIJA

 

Darko Kocevski Darinos rođen je 1989. godine u Skoplju. Darko je od malena želeo sa se bavi muzikom i završio srednju muzičku školu. Pre učešća u popularnom takmičenju Zvezde granda nije toliko često nastupao privatno na svirkama, ali nakon takmičenja njegov talenat su prepoznali mnogi, zbog čega sada sve češće ima nastupe u Makedoniji.

Darkov mentor je bio Đorđe David koji mu je pomogao da usavrši pevanje i postane jedan od najkvalitetnijih takmičara. Darko je predstavio sebe u pravom svetlu i tako pokazao svoje umeće i ogroman talenat za pevanje.

Već na svom prvom nastupu oduševio je sve prisutne, gde se odmah znalo da ga očekuje blistava karijera. Njegovi muzički uzori su Toni Cetinski i Saša Kovačević.

 

DARKO KOCEVSKI DARINOS NOVA GODINA

 

Da li će fenomenalni Darko Kocevski Darino za doček Nove godine nastupiti u nekom od popularnih prestoničkih lokala ili negde  drugde, možete ekskluzivno saznati ukoliko pratite naš portal Nova godina, gde se možete informisati  o svim novogodišnjim žurkama u Srbiji i regionu. 

 

U nastavku poslušajte kako je nastupao sjajni Darko Kocevski Darinos:

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi