Desperado bend

(0)

 

Ako želite vrhunsku proslavu u kojoj ćete uživati i vi i vaši gosti, Desperado bend je savršen odabir za vas. Uživaćete u svakoj pesmi na poseban način jer Desperado bend zna kako da učini vaš trenutak magičnim.

 

DESPERADO BEND BIOGRAFIJA

 

Desperado bend je iz Kruševca i već nekoliko godina nastupaju u istom sastavu. Ono što ih čini izuzetnima, jeste trud, ljubav i ulaganje u muziku. U želji da učine vašu proslavu odličnom, pripremili su odličan i veoma bogat mizički repertoar koji će vas držati na nogama tokom cele proslave.

Desperado bend iza sebe ima dosta uspešnih proslava koje su protekle fantastično, zbog čega garantujemo da će isti slučaj biti i sa vašom proslavom.

Takođe, iza sebe imaju i čitav niz fantastičnih novogodišnjih nastupa. Desperado bend učiniće da se beskrajno dobro zabavite i kada je nastupajuća Nova godina u pitanju, a gde ćete moći da ih slušate, proverite na kudaveceras.rs.

 

Bend čine talentovani i školovani muzičari, u pitanju su muški i ženski vokal, klavijatura, harmonika i bubnjevi. 

Što se muzičkog repertoara tiče pevaju narodnu, zabavnu, rock i izvornu muziku, tako da je zabava za svakoga zagarantovana.

 

 

U nastavku poslušajte kako nastupa sjajni Desperado bend:

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara