Fokus bend

(0)

 

FOKUS BEND BIOGRAFIJA

 

Fokus Bend je jedan od sjajnih bendova iz Srbije koji priređuje pravi spektakl na privatnim proslavama. Na sceni su preko 15 godina zbog čega vam možemo garantovati nezaboravan provod kada je Fokus bend u pitanju. 

Bend čini nekoliko iskusnih muzičara, u pitanju su dva pevača a po ptorebi može ih biti ukupno 4, dva harmonike , sve klavijature, bubnjevi i po želji saksosofn.

Njihov muzički repertoar je veoma bogat i raznovrstan, i sačinjen je od narodne, zabavne, pop, rock, starogradske i izvorne muzike.  Do sada imaju veliki broj nastupa na privatnim proslavama tako da je odlična atmosfera zagarantovana.

 

Ukoliko vas zanima potpuno drugačije i autentično iskustvo koje vam doček Nove godine uz Fokus Bend zasigurno može priuštiti, informišite se o mestu njihovog nastupa na portalu Nova godina Beograd.

 

 

U nastavku poslušajte kako nastupa sjajni Fokus bend:

 

 

 

 

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje, svadbu? Ako ste zainteresovani za neki od bendova iz naše ponude, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara