Gaša i Maestro bend

(0)

GAŠA I MAESTRO BEND BIOGRAFIJA

 

Gaša i Maestro Bend je moderan bend novijih generacija koji postaje sve popularniji kada su privatne poslave u pitanju. Poseduju veliko iskustvo i bogat repertoar pa je kvalitetna zabava sa njima zagarantovana. Bend dolazi iz Novog sada i čine ga pet članova harmonikaš, klavijaturista, pevačica, saksofonista i pevač.

Muzičari svojom energijom dovode atmosferu do usijanja i nastupaju širom Srbije i inostranstva a najčešće u Nemačkoj, Švedskoj i Švajcarskoj. Pevaju sve žanrove muzike kao što su komercijalne pesme, starogradske, narodne, zabavnjake kao i krajiške pesme. Najčešće sviraju u Srbiji na venčanjima, privatnim proslavama, maturama, ali i po klubovima i kafanama. 

Gaša i Maestro Bend ulepšali su veliki broj proslava i priredili neverovstnu atmosferu, a kako kažu oni koji su imali prilike da ih slušaju, zaista svu svoju pozitivnu energiju uvek prenose na sve prisutne goste.

 

GAŠA I MAESTRO BEND KONTAKT

Ukoliko biste želeli da sjajni Maestro Bend ulepša vaš poseban dan i priredi vam nezaboravnu proslavu, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

U linku ispod poslušajte sjajnog Gašu i Maestro bend na nekom od njihovih nastupa:

 

 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara