Lea Dobričić

(0)

 

Naša prva techno dama Lea Dobričić koja je osvojila srca ljubitelja techno muzike svojom harizmatičošću i kreativnošću kada je u pitanju elektronski zvuk, ima zavidnu biografiju koju krase mnoga dostignuća.

Karijeru je započela davne 2005. godine , ali je vrhunac slave dostigla 2013. godine kada je odnela pobedu na čuvenom Burn Residency takmičenju i tako osvojila rezidenturu na Erlov žurkama u klubu Privilege na Ibici.

Svojim apsolutnim talentom i kreativnošću, Lea Dobričić postala je jedna od najuspešnijih svetskih DJ devojaka i nastupala je širom sveta u najpoznatijim klubovima. Dj pult je delila sa najvećim zvezdama iz svoje branše, neki od njih su: Richie Hawtin, Dubfire, Laurent Garnier, Marco Carola, Luciano, Miss Kittin i mnogi drugi.

 

LEA DOBRICIC NASTUPI

 

Kombinacija deep house-a, tech house-a,minimala i techo zvuka čini da njeni setovi budu definitivno drugačiji od ostalih, i zato je ova techo kraljica poznata po odličnim žurkama i nezaboravnom provodu.

Talenat za produkciju pokazala je 2010. Godine kada je osvojila prvo mesto među stotinama kandidata na remiks takmičenju „Stefano Noferini-Papi“ . Njena verzija trake objavljena je za „Deeperfect record“ izdavačku kuću i od tog trenutka ostvaruje uspešnu saradnju sa Elrow Music, Italo biusiness, Lovable fairy tale, Freshin, Bosphorus Underground Recordings itd. Njena neverovatna energija i želja da publici prenese ono što ona oseća dok vrti i stvara muziku, zasigurno ju je dovelo do ovakvog uspeha.

 

LEA DOBRICIC KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete Leu za neku od vaših privatnih proslava ili za javni nastup, možete je kontaktirati na 062 262 212

 

Poslušajte jedan od njenih setova:

Slični bendovi

DJ Byp
Ocene korisnika:
Fake Casual
Ocene korisnika:
Luka Brasi
Ocene korisnika:
Dj Peppe
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara