Lea Dobričić

(0)

 

Naša prva techno dama Lea Dobričić koja je osvojila srca ljubitelja techno muzike svojom harizmatičošću i kreativnošću kada je u pitanju elektronski zvuk, ima zavidnu biografiju koju krase mnoga dostignuća.

Karijeru je započela davne 2005. godine , ali je vrhunac slave dostigla 2013. godine kada je odnela pobedu na čuvenom Burn Residency takmičenju i tako osvojila rezidenturu na Erlov žurkama u klubu Privilege na Ibici.

Svojim apsolutnim talentom i kreativnošću, Lea Dobričić postala je jedna od najuspešnijih svetskih DJ devojaka i nastupala je širom sveta u najpoznatijim klubovima. Dj pult je delila sa najvećim zvezdama iz svoje branše, neki od njih su: Richie Hawtin, Dubfire, Laurent Garnier, Marco Carola, Luciano, Miss Kittin i mnogi drugi.

 

LEA DOBRICIC NASTUPI

 

Kombinacija deep house-a, tech house-a,minimala i techo zvuka čini da njeni setovi budu definitivno drugačiji od ostalih, i zato je ova techo kraljica poznata po odličnim žurkama i nezaboravnom provodu.

Talenat za produkciju pokazala je 2010. Godine kada je osvojila prvo mesto među stotinama kandidata na remiks takmičenju „Stefano Noferini-Papi“ . Njena verzija trake objavljena je za „Deeperfect record“ izdavačku kuću i od tog trenutka ostvaruje uspešnu saradnju sa Elrow Music, Italo biusiness, Lovable fairy tale, Freshin, Bosphorus Underground Recordings itd. Njena neverovatna energija i želja da publici prenese ono što ona oseća dok vrti i stvara muziku, zasigurno ju je dovelo do ovakvog uspeha.

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Poslušajte jedan od njenih setova:

Slični bendovi

DJ Byp
Ocene korisnika:
Fake Casual
Ocene korisnika:
Luka Brasi
Ocene korisnika:
Dj Peppe
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara