Lila bend

(0)

 

Lila bend je jedan od najkvalitetnijih bendova u Srbiji koji je poznat i van granica Srbije. Veoma jedinstveni i uvek inovativni, Lila bend ulepšaće vašu proslavu i učiniće je magičnom.

 

LILA BEND BIOGRAFIJA

 

Lila bend čini ekipa talentovanih muzičara od kojih su devojke u većini i čine jednu savršenu ekipu čiji je zajednički cilj da vam ulepšaju proslavu i učine je nezaboravnom. Kao bend koji se dugo nalazi na muzičkoj sceni, možete biti sigurni da ćete uživati u njihovom sjajnom nastupu.

Ono što ih takođe čini veoma posebnim, jeste mogućnost nastupa DJ-a i saksofona koji će prirediti pravi muzički spektakl. Ukoliko želite nešto zanimljivo i drugačije, Lila bend će vam to i obezbediti.

Što se muzičkog repertoara tiče, veoma je bogat i raznovrstan i pevaju gotovo sve žanrove, kao i stranu muziku i novije generacije. Ukoliko želite proslavu za pamćenje, Lila bend je vaš pravi izbor.

 

LILA BEND NOVA GODINA

 

Gde će se Nova godina čekati uz nastup fantastičnog Lila benda, možete saznati na našem sajtu, na kome možete izvršiti i rezervaciju mesta za željeni doček Nove godine.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Lila bend:

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete neki bend ili pevača iz naše ponude, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi