Master bend

(0)

 

MASTER BEND BIOGRAFIJA

 

Master bend je jedinstveni bend koji čine dva harizmatična muzičara koji će vam prirediti nezaboravnu atmosferu na vašoj proslavi. U pitanju su talentovani muzičari koji iza sebe imaju niz uspešnih proslava.

Master bend je bend za sve vrste proslava, venčanja, krštenja, punolestva, veridbe, rođenja, itd. Što se tiče insturmenata, u pitanju su klavijaturista i pevač koji umeju svojim nastupom da podignu atmsoferu na najviši mogući nivo.

Što se muzičkog repertoara tiče, najčešće pevaju narodnu muziku ali i zabavnu, a repertoar je izuzetno bogat i širok, tako da će vam otpevati bilo koju pesmu da poželite.

Ukoliko želite odličan provod i pravi dinamični dan na vašoj proslavi, master bend ispuniće sve vaše želje!

 

MASTER BEND NOVA GODINA

 

Kada kažemo Nova godina  prva asocijacija je zabava do jutra, a Master bend provereno garantuje sjajan novogodišnji provod. Iz tog razloga, jedan su od najtraženijih bendova i kada je u pitanju doček Nove godine.

 

 U nastavku poslušajte kako nastupa Master bend na privatnoj proslavi:

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko ste zainteresovani da rezervišete nastup nekih od velikih zvezda sa našeg sajta, za vašu privatnu proslavu možete nas kontaktirati na broj 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi