Mirče Radulović

(0)

 

Mirče Radulović jedan je od najtraženijih pevača sa naše domaće scene koji je osvojio publiku svojim neverovatnim glasom i talentom. Javnosti je postao poznat nakon učešća u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde granda gde je ostavio neverovatno pozitivan utisak na publiku i žiri. 

 

MIRCE RADULOVIC BIOGRAFIJA

 

Mirče Radulović rođen je 20.05.1992. u malom mestu pored Trstenika. Još kao mali pokazivao je veliko interesovanje za muziku, učestvovao je na raznim muzičkim takmičenjima i festivalima, nakon čega je popularnost doživeo u Zvezdama granda. Tada je osvojio 4. mesto nakon čega je njegova muzička karijera krenula ozbiljnijim putem. Godine 2012. snimio je pesmu "Njeno" koja je postigla neverovatan uspeh. 

Sledeća pesma usledila je 2016. godine pod nazivom "Plačite oči moje" koja se takođe veoma dopala publici. 

Mirče Radulović nastupao je u najpopularnijim beogradskim lokalima kao što su kafana Barberi, kafana Bajka, Druga kuća, itd.

Ono što je činjenica, jeste da je definitivno veoma tražen pevač poslednjih godina, o čemu govore njegovi brojni nastupi tokom cele nedelje. 

 

MIRČE RADULOVIĆ NOVA GODINA

 

Mirče Radulović je jedan od najtraženijih izvođača i kada je Nova godina u pitanju.

Najekskluzivniji doček Nove 202. godine na jednom od najelitnijih beogradskih splavova, splavu River, obeležio je upravo fantastičan nastup Mirčeta Radulovića, Kristine Radosavljević i Anubis Beatz-a.

Ukoliko želite da za sledeći doček budete i vi deo neponovljive novogodišnje atmosfere kakvu samo Mirče Radulović ume da napravi, posetite kudaveceras.rs i obezbedite mesto na vreme.

 

U nastavku poslušajte kako peva sjajni Mirče Radulović: 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog pevača ili bend sa naše liste za vašu privatnu proslavu, to možete učiniti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara