Nenad Knežević Knez

(0)

 

Nenad Knežević poznatiji pod pseudonimom Knez je crnogorski kantautor i pop pevač, rođen u Titogradu (današnja Podgorica) u Crnoj Gori 1967. godine.

 

KNEZ BIOGRAFIJA


Nenad Knežević Knez potiče iz muzičke porodice, a svoj prvi muzički nastup imao je sa šest godina kada je pobedio na dečjem festivali Naša radost u Podgorici, nakon čega postaje solista dečjeg hora Suncokrili. U srednjoj školi osniva prvi bend zajedno sa gitaristom Leo Đokajem, koji nosi naziv Visoka Frekvencija. U to vreme nastaju pesme Da l’ si ikada mene voljela i Kao magija, koje su mu kasnije donele veliku popularnost. Nakon toga, osniva bend The Moon Band sa kojim par godina nastupa po crnogorskom primorju.

Posle toga pridružuje se grupi Montenegro band zajedno sa svojim ocem Milijem Kneževićem i drugim crnogorskim muzičarima, gde stiče veliko koncertno iskustvo.

Svoju solo karijeru započinje 1992. godine na muzičkom festivalu MECAM sa pesmom „Da l’ si ikada mene voljela“. Dve godine kasnije objavljuje svoj prvi album pod nazivom „Kao Magija“ koji je doživeo veliki uspeh, a Knezu je doneo nagrade za album godine, oskar popularnosti i mnoge druge.

2015. godine predstavljao je Crnu Goru na pesmi Evrovizije u Beču sa pesmom „Adio“ koju je komponovao Željko Joksimović i osvojio je 13. mesto, što je ujedno i najbolji plasman za svoju zemlju.

Ksenija Knežević, ćerka Nenada, je članica grupe Hurricane

 

NENAD KNEZEVIC KNEZ DISKOGRAFIJA


Knez je u dosadašnjoj karijeri objavio nekoliko albuma, singl i duet pesama, kao i prateće spotove. Najpopularnije pesme koje je objavio i po kojima je Knez prepoznatljiv su Da l si ikada mene voljela, Mia Bella Signorina i mnoge druge. Možete ih poslušati na linku ispod:

 

KNEZ NOVA GODINA

 

Ukoliko vas interesuju sve aktuelne ponude za doček Nove godine, kao i da li i gde Knez nastupa u najluđoj noći, posetite Nova godina ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp). Za sva pitanja, rezervacije mesta i kupovinu karata, naš tim vam stoji na raspolaganju.

 

KONTAKT


Ukoliko vam je potreban atraktivan pevač ili bend za vašu privatnu proslavu, kompletnu ponudu možete pogledati na našem sajtu, te nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) radi daljeg dogovora.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Sve ponude Nova godina