Ognen Zdravkovski

(0)

 

Ognen Zdravkovski jedan je od učesnika popularnog muzičkog takmičenja Zvezde granda koji je 2019. godine došao do samog finala zahvaljujući svom neosporivom talentu.

 

OGNEN ZDRAVSKOVSKI BIOGRAFIJA

 

Ognen Zdravkovski prijavio se na takmičenje Zvezde granda i ubrzo se izdvojio od većine već na prvom nastupu, zahvaljujući svom glasu i energiji. Ognen Zdravskovski rođen je 1998. godine i dolazi iz Skoplja, Makedonija. 

Ono što je činjenica, jeste da Ognen poseduje neverovatan talenat za muziku i odiše harizmom. U Skoplju je završio srednju Muzičku školu a trenutno studira solo pevanje na Fakultetu Muzičke umetnost.

Njegov hobi je igranje fudbala, a sebe opisuje kao povučeniju osobu. Njegova ljubav oduvek je bila muzika, zbog čega je i odlučio da ide u tom smeru.

Njegovi muzički uzori su Toše Proeski i Zdravko Čolić. Ognen Zdravskovski je dao svoj maksimum i svojim nastupima oduševljavao je žiri a i publiku u takmičenju Zvezde granda, zbog čega i jeste došao do samog finala.

 

 

U nastavku poslušajte kako peva sjajni Ognen Zdravskovski i uživajte u njegovim nastupima:

 

 

 

 

 

 

OGNEN ZDRAVSKOVSKI NOVA GODINA

 

Da li će mladi, talentovani pevač Ognen Zdravskovski imati nastup za predstojeći doček Nove godine u Srbiji ili negde u regionu, saznaćete ukoliko pratite kudaveceras.rs.

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi