Orange bend

(0)

 

ORANGE BEND BIOGRAFIJA

 

Orange bend je popularan bend iz Niša koji nastupa na privatnim proslavama već dugi niz godina. I nisu samo privatne proslave u pitanju, nastupali su i u raznim klubovima i barovima. Nastupaju širom Srbije i cele Evrope gde iza sebe imaju niz uspešnih svirki. 

Bend čini ukupno 5 muzičara, a u pitanju su instrumenti klavijatura, gitara, bubnjevi i dva vokala - muški i ženski.

Što se muzičkog repertoara tiče, pevaju pop, rock i zabavnu muziku, a repertoar im je uglavnom sačinjen od MTV I VH1 hitova.

Nastupajući na proslavama poput krštenja, venčanja, rođendana i korporativnih proslava, imaju dosta iskustva i mogu vam garantovati nezaboravan provod na vašoj proslavi. Ukoliko želite vrhunsku zabavu i specijalnu muziku. Orange bend je odličan odabir za vas!

Nova godina uz Orange bend uvek je poseban i jedinstven doživljaj, te s nestrpljenjem čekamo da saznamo gde će za predstojeći doček napraviti novogodišnju žurku za pamćenje.

 

 

U nastavku poslušajte kako nastupaju uživo:

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko ste zainteresovani da rezervišete nastup nekih od velikih zvezda sa našeg sajta, za vašu privatnu proslavu možete nas kontaktirati na broj 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi