Orkestar osvajači

(0)

 

 

Orkestar Osvajači predstavlja bend iskusnih muzičara koji će svaku učiniti svaku proslavu nezaboravnom. Ako želite nezaboravne trenutke ispunjene lepom energijom, orkestar Osvajači je tu da vam ispuni svaku želju i priušti vam atmosferu kakvu zaslužujete. 

 

 

ORKESTAR OSVAJAČI BIOGRAFIJA

 

Orkestar Osvajači nastao je kao bend 2015. godine i osnovan je u Aleksincu. Zahvaljujući velikom iskustvu danas je jedan od najpopularnijih orkestara u našem regionu čija su specijalnost privatne proslave. Pored iskustva, odlikuje ih uvek dobra atmsofera i bogat muzički repertoar u kojem ćete uživati. Takođe su i školovani muzičari koji tačno znaju šta vam je potrebno da se dobro provedete. 

Bned čine instrumenti harmonika, klavijatura, gitara, bubnjevi, saksofon i vokali. Očekuje vas pravi spektakl uz najpopularniji orkestar u regionu. Orkestar Osvajači iza sebe ima veliki broj uspešnih proslava kao što su venčanja, krštenja, punoletstva, korporativne proslave, itd.

Odaberite najbolji bend za vaš specijalan dan, jer orkestar Osvajači vam obećeva nezaboravan provod i atraktivan muzički repertoar!

Odaberite orkestar Osvajači i za provereno najbolji doček Nove godine u kome ćete zasigurno uživati i fantastično se provesti. 

 

U nastavku poslušajte kako zvuči orkestar Osvajači:

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ-a, pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi