Rich band

(0)

 

 

Rich band je jedan od najpopularnijih bendova u Srbiji koji nastupaju na svim vrstama proslava. Ukoliko želite dinamičnu proslavu ispraćenu dobrom energijom i vehunskim muzičkim sposobnostima, Rich band je pravi odabir za vas. Očekuje vas bogat muzički repertoar i dobro raspoloženje u kojem ćete uživati. 

 

RICH BAND BIOGRAFIJA

 

Rich band je bend koji postoji od 2009. godine i kao bend konstantno se trude da prate trendove kada je muzika u pitanju. U istom sastavu su od samog poečekta i odlikuje ih izuzetan talenat za muziku. Rich band nastupa na svadbama, rođendanima, krštenjima, korporativnim proslavama, itd. 

Bend čine instrumenti klavijatura, harmonika, gitara, bubnjevi i vokali. Što se muzičkog repertoara tiče, sviraju pop, rock, narodnu i zabavnu, a sam repertoar je izuzetno bogat. 

Očekujte vas pravi spektakl uz Rich band i proslava za pamćenje, a postoji mogućnost saranje sa popularnim pevačima sa domaće estrade. Rich band nastupao je širom Srbije u popularnim klubovima, kafanama i restoranima.

Već dugi niz godina, i kada je Nova godina u pitanju, Rich band jedan je od najtraženijih jer svaki njihov nastup znači da su na repertoaru: najveći hitovi, sjajan provod, raspevana atmosfera i nezaboravan doček Nove godine.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Rich band:

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ-a, pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi