Snežana Kačar

(1)

 

Snežana Kačar jedna je od najpoznatijih učesnica muzičkog takmičenja Zvezde granda koja je postala poznata javnosti zahvaljujući neosporivom talentu, harizmi i prelepom vokalu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Uživaćete u njenim nastupima, kojima je oduševila i publiku i žiri u pomenutom takmičenju.

 

SNEŽANA KAČAR BIOGRAFIJA

 

Snežana Kačar je srpska pevačica, rođena 12.02.1999. u Beogradu. Od malena je pokazivala afinitete prema muzici, kada je sa svega par meseci reagovala na reklame i muzičke spotove sa TV-a. Već u Osnovnoj školi nastupala je na različitim takmicenjima i osvajala brojne nagrade.
 
Profesionalno je počela da se bavi pevanjem 2018. godine. Tada je objavila svoj prvi snimak na kom peva popularnu pesmu Tome Zdravkovića “Ostao sam sam”, gde je pokupila simpatije mnogobrojne publike. Tada su je prozvali devojkom andjeoskog glasa. 
 
Ljudi su počeli da se interesuju za nju i tako je vec nakon 3 meseca pevanja ponosno nastupala kao predgrupa Svetlani Ceci Raznatović na koncertu 2018.godine.
U pitanju je bio MOST FEST - Drinska Regata - najveća manifestacija na vodi u regionu.
 
Iste godine, nastupala je na Drinskoj regati u Ljuboviji, kao predgrupa popularnoj pop pevačici, Goci Trzan. Naredne 2019. godine, održano je “Pazovacko kulturno leto” koje su ulepšale upravo Snežana Kačar i Rada Manojlović svojim koncertom! 
 
Snežana je imala čast da nastupi i kao predgrupa Dragani Mirković, na Kraljevom trgu na Zlatiboru, gde su zajedno napravili fenomenalnu atmosferu i priredili nezaboravan doček Nove godine.
 
 
 

SNEŽANA KAČAR - ZVEZDE GRANDA

 

Snežana se na audiciji za popularno takmičenje “Zvezde Granda” prvi put pojavila 2020. godine. Upravo te sezone Aleksandar Milić Mili postao je direktor Granda i bio njen mentor.
Kao i mnogi, Mili je u Snežani prepoznao X faktor. Veruje u to da je Sneža veliki potencijal i da može da napravi uspešnu karijeru, što je ponavljao tokom takmičenja.
 
Već u prvoj emisiji, Snežana je osvojila svih 6 glasova i oduševila članove žirija. Tokom daljeg takmicenja, bila su velika očekivanja i pritisak. Shvatila je da to nije za nju i da je došlo vreme za prvi singl.
 
Pesmu “ Placi sad za dvoje” je izbacila u junu 2022. Muziku je radio Srđan Jovanovic, poznatiji kao Srki Boy i tekst Divna Milovanović. Snežana je pored svoje pesme izbacila i nekoliko profesionalnih obrada popularnih pesama, koje broje milionske preglede.
 
 
 
U nastavku poslušajte kako zvuči sjajna Snežana Kačar:
 
 
 
 
 

 

 

KONTAKT


Tražite atraktivan bend ili pevača za vašu privatnu proslavu? Pogledajte ponudu na našem sajtu i možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) radi daljeg dogovora. 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi