Terzze duo bend

(0)

 


Ideja za naziv ovog ženskog akustičnog benda Terzze duo nastalo tako što su članice ovog sastava Jelena Bjeković i Vedrana Nikolić Vujić pri prvom susretu zapevale zajedno i od tada savršeno slažu glasove, pevajući prateće vokale jedna drugoj i kroz duete na svojim nastupima.

 

TERZZE DUO BEND BIOGRAFIJATerzze duo bend ima višegodišnje iskustvo u radu sa raznim bendovima i nastupale su u mnogim beogradskim klubovima.

Zajedno nastupaju zapravo od 2011. godine i od tada svojom pozitivnom energijom uvek privlače sve veći broj publike, ljubitelja dobre muzike i dobrog, dinamičnog provoda.

Nastupale su po regionu u Crnoj Gori i u Bosni i Hercegovini na mnogim privatnim proslavama kao što su rođenja, venčanja, punoletstva, korporativne proslave, itd.

A gde ćemo se sa ovim talentovanim i šarmantnim damama družiti za doček Nove godine, premijerno saznajte na kudaveceras.rs.


Terzze duo bend se izdvaja od mnogih bendova po tome što nudi publici malo drugačiji repertoar. Pored hitova strane i domaće pop i rok muzike, možete čuti i pesme iz mnogih drugih žanrova poput blues-a, soul-a, latina, evergrina i jazz-a, kao i obrade najvećih hitova na spanskom, francuskom, italijanskom i portugalskom jeziku.

Ako želite nezaboravnu atmosferu i veoma interesantan muzički nastup, Terzze duo bend je tu da udovolji svakoj vašoj želji i učini proslavu magičnom!

 

 

U nastavku poslušajte kako zvuči Terzze duo bend:

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Sve ponude Nova godina