Who See

(0)

 

Who See je crnogorska hip-hop grupa iz Boke Kotorske koje svi dobro znamo kao vrhunske muzičare koji su već nakon prvog nastupa oduševili publiku. Ono što je sigurno, jeste da su najpopularnija hip hop grupa u regionu. Who See grupu čine dva vrsna muzičara, a u pitanju su Deda (Dejan Dedović) iz Kotora, i Nojz (Mario Đorđević), iz Herceg Novog. Cela priča grupe Who See započeta je davne 2000. godine i tada je snimljena prva demo traka "Dim po dim".

 

 

WHO SEE BIOGRAFIJA

 

Who See ekipa do sada je snimila nekoliko albuma koji su dobili isključivo pozitivne kritike, a u pitanju su albumi koji se i dan, danas slušaju. Sve do danas Who See grupa sarađivala je sa mnogim srpskim reperima, a neki od njih su Ajs Nigrutin, Bad Copy, Smoke Mardeljano, Škabom, i mnogim drugim.

Who See ekipa osvojila je MTV adria nagradu, a 2013. godine crnogorska grupa imala je tu čast da predstavlja Crnu Goru na Evroviziji 2013. godine koja se održala u gradu Malmo, Švedska.

Neke od najpopularnijih pesama koje svi znamo jesu Đe se kupaš, Bari, Bari, Nemam ti kad, Nisam doma, Naselje, itd.

 

WHO SEE ALBUMI

 

Kao što smo pominjali, Who see grupa ima nekoliko albuma koji se zovu:

 

 

-Sviranje kupcu (2007)

-Krš i drača (2012)

-Nemam ti kad (2014)

-Pamidore (2017)

 

U nastavku teksta poslušajte neke od njihovih najvećih hitova:

 

 

 

 

WHO SEE NOVA GODINA

 

Gde će u novogodišnjoj noći nastupiti popularna Who See grupa, možete saznati ukoliko pratite naš sajt, na kome vas očekuju sve informacije i ponude za predstojeći doček Nove godine.

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete neke od pevača, bendova ili DJ-a sa naše liste, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slični bendovi