Acapulco Events za proslave

(3)
  • Acapulco Events
  • Acapulco Events
  • Acapulco events

Acapulco Events za proslave

Kapacitet: 200 sedećih mesta, 350 zvanica u koktel varijanti

Parking: Da

Kontakt: 062-262-212

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062-111-22-33

 

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.

Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.

Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Splav Acapulco, već dve decenije je na glasu kada je reč o dobrom provodu, ovog puta može poslužiti kao idealno rešenje za romantično venčanje na reci, poslovni prijem, rođendansku zabavu, promocije, VIP događaje ili neki drugi vid zabave.

Moderno uređen  Acapulco events uključuje  200 mesta za sedenje i može da primi do 350 zvanica u koktel varijanti. Pažljivo postavljena rasveta, profesionlano ozvučenje, moderno dizajniran enterijer, prostrani plesni podijum, hrana  vrhunskog kvaliteta,  besprekorna usluga, sve su to ključni elementi koji su doprineli da splav Acapulko bude prepoznat kao odlično mesto za provod.

Tim Acapulco events, sa bezgranično mnogo ideja, uz pomoć dekoratera, poslastičara, fotografa, bendova, u skladu sa Vašim željama i afinitetima, učiniće da  Vaše venčanje bude moderno i ekstravagantno ili će ga prilagoditi klasičnom ili pak tradicionalnom stilu. 

Tu smo da vam predložimo ono što je najbolje za Vas. Zahvaljujući dobroj lokaciji i atraktivnom enterijeru, splav Acapulko nametnuo se  kao najbolje rešenje koje može da odgovori na ekstravagantne zahteve klijenata kada je o poslovnim prijemima reč.

Sa namerom da vam u potpunosti izađemo u susret i zadovoljimo ukuse i onih najizbirljivijih, pripremili smo četiri specijalna paketa. Cilj nam je da prevaziđemo Vaša očekivanja i da vam pomognemo u organizaciji događaja koji će se dugo prepričavati.

Pozovite nas i na vreme rezervišite svoj termin.

Dobro nam došli.

Slična mesta

Ostavi komentar
Podeli sa prijateljima:

1 + 4 =
(3) Komentara

Aleksandra

Bila sam na nekoliko proslava do sada na Acapulcu i svaki put sam bila oduševljena! Aleksandra
22.05.2019. by Aleksandra

Splav Acapulco vencanje

SAVRSENO!!! SVIMA PREPORUCUJEM OVAJ RESTORAN ZA SVADBU! SVE JE BILO NA MAKSIMALNOM MOGUCEM NIVOU. HVALA TIMU IZ KUDA VECERAS STO STE NAM PREPORUCILI OVAJ SPLAV ZA SVADBU. SVAKU SLEDECU PROSLAVU PRAVIMO SAMO NA SPLAVU ACAPULCO!
20.05.2019. by Splav Acapulco vencanje

Maja

odlicna usluga i odlican Jovica menadzer. Sve je proslo bolje nego sto smo ocekivali!
10.05.2019. by Maja