Hotel Metropol za proslave

(0)

Hotel Metropol za proslave

Kapacitet: 870 osoba

Kontakt: 062-262-212

Hotel Metropol je lociran blizu centra Beograda (naselje Palilula) sa pogledom na Tašmajdanski park, blizu Pravnog fakulteta, crkve Sv. Marka, Vukovog spomenika i trga Slavije.

Pored sjajne lokacije u samom centru grada, Metropol Palace nudi sve pogodnosti luksuznog hotela: predivan spa centar sa bazenom dužine 25 metara sa pogledom na Tašmajdanski park, restoran vrhunske kuhinje, širok izbor sala za sastanke i proslave, jedinstveni prostor u parku za održavanje venčanja i drugih svečanih događaja, besplatni bežični internet u celom hotelu.

Hotel ima 198 soba i 38 apartmana. Raznovrsni hotelski prostori, kao što su balske dvorane, sale za sastanke, restoran i lobi, mogu da ugoste sve vrste dešavanja od konferencija, večera, privatnih zabava, do venčanja, sastanaka i još mnogo toga.

Hotel poseduje 9 sala za održavanje seminara, konferencija, kongresa, banketa i sve vrste događaja. Konferencijske sale hotela mogu da ugoste do 870 osoba i sa visoko personalizovanim nivoom usluge, osoblje hotela će učiniti da svaki trenutak u Hotelu Metropol Palace bude veliki uspeh.

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 7 =
(0) Komentara