Restoran Jezero by Azzaro za proslave

(2)

Restoran Jezero by Azzaro za proslave

Kapacitet: 600 mesta

Parking: Obezbeđen parking

Kontakt: 062-262-212

Restoran Jezero by Azzaro je specifičan restoran za svadbe i druge eksluzivne proslave. Restoran se nalazi u centru Beograda. Ono što ga izdvaja od drugih restorana je okruženost mirom i zelenilom predivnog jezera Ade Ciganlije. Nedaleko od samog restorana u namenskom parku sa rajskim vratima možete zasaditi svoje drvo života, čime ćete večno postati deo ovog zelenog mozaika.

Sam restoran nema klasičan oblik uobičajene sale za svadbe. Prostor je veoma interesantan sa dodatnim izlazom na terasu koja gleda na samo jezero. Glavna sala velikog kapaciteta (600 mesta za sedenje) pruža bezbroj kreativnih mogućnosti i aranžmana. Veliki podijum pružiće priliku svima da budu deo lude atmosfere.

Restoran pruža svojim gostima mogućnost da se opuste znajući da je njihov automobil na sigurnom mestu parkiran i obezbeđen.

Mladenci dobijaju sobu za mladence, ekskluzivnu rasvetu, profesionalno ozvučenje, vrhunsku uslugu, rajska vrata kao i mogućnost da ih matičar venča u samom restoranu.

Svim gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi

Takođe, u saradnji sa bankom Intesa u svim AZZARO klubovima obezbeđeno je plaćanje na šest jednakih rata bez kamate. Neka proslave venčanja budu deo lepih uspomena. Mi brinemo o vašem budžetu.

U AZZARO klubovima ćete pronaći rešenja za sve vaše povode za slavlja. Multifunkcionalni prostori, iskusni profesionalci i fleksibilni paketi preporučuju nas i najzahtevnijim klijentima.

Sve informacije možete dobiti na 062-262-212

Naš portal preporučuje ovaj restoran kao Top 5 najboljih restorana za svadbe u Beogradu.

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

7 + 9 =
(2) Komentara

Nemanja

Bio sam na proslavi firme i ostao sam u soku koliko je fenomenalan ambijent,osbolje na najvisem nivou koje postoji, prijatno prelep izgled sale
23.05.2019. by Nemanja

Petar

Svadba je protekla fenomenalno! Sve pohvale za organizaciju.
10.05.2019. by Petar