Restoran Zlatnik Hall za proslave

(3)
  • Restoran Zlatnik Hall
  • Restoran Zlatnik Hall
  • Restoran Zlatnik Hall
  • Restoran Zlatnik Hall
  • Restoran Zlatnik Hall
  • Restoran Zlatnik Hall
  • Restoran Zlatnik Hall

Restoran Zlatnik Hall za proslave

Kapacitet: 500 osoba

Kontakt: 0606682463

Sala za proslave Zlatnik hall nalazi se na Beogradskom sajmu, u Hali 4.

Moderno uređen prostor, oplemenjen sofisticiranim detaljima, sastoji se od sale kapaciteta do 500 mesta, posebnog apartmana za predah mladenaca i dečije igraonice. Prostor raspolaže sopstvenom kuhinjom od 300m², gde se vrši priprema kompletnog posluženja za potrebe proslava, čime je obezbeđen maksimalan kvalitet i svežina serviranog menu-a.

 

Prostran parking se nalazi oko celog objekta i na raspolaganju je našim gostima.

 

Nenametljiv enterijer Zlatnik hall-a, čini ga univerzalnim mestom, pogodnim za sve vrste privatnih i korporativnih manifestacija, promocija, modnih revija i dr.vrsta skupova, a budući da raspolaže i svom potrebnom tehničkom opremom, odličan je izbor i za seminare, treninge i stručna predavanja.

 

Kako bi Vaše privatno ili poslovno slavlje ostalo zapamćeno po jedinstvenom prostoru, prijatnoj i toploj atmosferi, besprekornoj organizaciji i vrhunskom posluženju, bez bojazni dođite u Zlatnik hall i moći ćete da budete nasmejan domaćin i zadovoljan gost !

 

Lokacija

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 8 =
(3) Komentara

restoran zlatnik hall

Tvrdim da je ovo najbolje mesto u gradu za proslavu ili svadbu. Parking, pogled Novi most, činjenica da je vlasnih kuvar i da je klopa savršena, dobra usluga, ljubazno osoble i predivna i velika sala za svadbu. Bio sam tamo i na dočeku Nove godine već dve godine i zaista je mesto bez greške. Sve preporuke za Zlatnik!
16.08.2019. by restoran zlatnik hall

mirjana

izgled sale stvarno na nivou svaka preporuka za sve proslave
23.05.2019. by mirjana

Jovana

Odlična hrana! Prezadovoljni smo!!!
10.05.2019. by Jovana