Splav restoran Gabbiano za proslave

(1)

Splav restoran Gabbiano za proslave

Kapacitet: do 500 osoba

Kontakt: 062-262-212

 

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

 

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.

Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.

Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Restoran Gabbiano je na dva nivoa, sa otvorenom kuhinjom, tako da gosti mogu gledati proces prireme jela. Prostran, elegantan i dobro opremljen prostor u kombinaciji sa stručnim osobljem čini Gabbiano idealnim mestom za uspešno organizovanje svih vrsta svečanosti, kao i poslovnih sastanaka, seminara, konferencija, prezentacija , promocija, modnih revija. Kapacitet restorana je 250 gostiju, a sa baštom može ugostiti i do 500 osoba.

Ima veličanstven pogled na reku. 
Prostor je klimatizovan i akustičan - pogodan za sve vrste vaših proslava.

Meni je internacionalan, sa naglaskom na mediteranskoj i italijanskoj kuhinji. U restoranu je sve home made, počevši od hleba i peciva, preko testenine i kolača, do ceđenih sokova.
Sva jela se pripremaju od posebno biranih svežih organskih namirnica. 

Pružamo vam mogućnost organizovanja svadbenih svečanosti svih veličina od 80 pa do 250 osoba, gde se u bilo kojoj varijanti ima osećaj savršeno iskorišćenog prostora.

Prelepa bašta daje jos jednu mogućnost, a to je venčanje na otvorenom. Pustite mašti na volju!

Profesionalno za Vas organizujemo kompanijske proslave: team building, koktel party, seminar, prezentaciju, promociju, kurs, press konferenciju, modnu reviju! Obezbedićemo profesionalnu i detaljnu pripremu kompletnog programa.

Takođe, kod nas možete organizovati rođendanske proslave, proslave krštenja, godišnjice mature, rođenje deteta, devojačke i momačke večeri...

Uvek smo raspoloženi da Vam pružimo dodatne informacije kako bi izašli u susret Vašim željama - kontaktirajte nas ili posetite na Dunavu - Kej Oslobođenja bb.

Dobrodošli!

Slična mesta

Ostavi komentar
Podeli sa prijateljima:

2 + 9 =
(1) Komentara

Splav Gabbiano

Gabbiano splav je najbolji splav za proslave i svadbe kod Hotela Jugoslavija na Novom Beogradu.
03.03.2019. by Splav Gabbiano