Splav Tag za proslave

(1)
  • Splav Tag
  • Splav Tag
  • Splav Tag
  • Splav Tag
  • Splav Tag

Splav Tag za proslave

Kapacitet: 400 ljudi

Parking: Ulilčni parking

Kontakt: 062-262-212

 

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 262 212

 

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.

Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.

Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Splav Tag nalazi se na ušću Save u Dunav, sa novobeogradske strane, tik uz Brankov most. Ovo mesto je jedan od novijih splavova u Beogradu koji je za kratko vreme stekao veliku popularnost zbog jako dobre atmosfere.Tokom dana Tag je gastropub, a već od 23h počinje noćni program koji je veoma raznovrstan. Radno vreme lokala, koji može da primi 400 gostiju, je do četiri sata ujutru.

Priuštite sebi i prijateljima poseban noćni izlazak na Splavu Tag. Mi ćemo biti domaćin vašeg rođendana ili neženja, korporativnog izleta ili bilo koje druge prigode. Privilegija sa ovim vip paketom je najbolje gostoprimstvo.

Splav Tag za proslave je jedan od najlepših splavova po mnogima. Splav koji je na dva nivoa, na donjem nivou je restoran a na gorenjem kafić koji se nalazi pod vedrim nebom. Na splavu Tag osim dobrih žurki različitih tema možete uzivati i tokom dana u velikoj ponudi osvežavajućih pića i specijaliteta iz kuhinje.

Učinićemo vaš dan vrlo posebnim! Ako u našem klubu proslavljate rođendan, mi ćemo vam ponuditi posebnu ponudu i puno iznenađenja koja nikada nećete zaboraviti! Kontaktirajte nas kako bismo sve dogovorili.

Između ostalog, na splavu Tag možete organizovati sve vrste privatnih i korporativnih proslava.

Kapacitet splava Tag za svadbu ili venčanje je od 40 do 100 sedećih mesta, dok je kapaictet za korporativne proslave i koktel varijante kapacitet do 200 stajaćih mesta. 

Cene menija za svadbe i venčanj je od 30€ do 50€, u zavisnosti od vaših potreba.  

 

Lokacija

Slična mesta

Ostavi komentar
Podeli sa prijateljima:

3 + 4 =
(1) Komentara

Splav Tag Proslave

Proslave u restoranu ili na krovu u klubu. Super povoljni uslovi na vrhunski sredjenom splavu sa možda najlepšim pogledom na Beogradsku tvrdjavu noću.
16.08.2019. by Splav Tag Proslave