Miša Stanković i Anđela Ilić
- Rezervacije: 062/262-212
()

Program Miša Stanković i Anđela Ilić

Rezervacija Miša Stanković i Anđela Ilić

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Splav Bajka

Savski rukavac bb (Ada Ciganlija, preko puta NIS-a ) Beograd, Čukarica

Datum

Subota, 11.04.2020.

Muzika

Miša Stanković i Anđela Ilić

Slični događaji

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

8 + 9 =
(17) Komentara

docek nove godine

jedva cekam docek nove godine u beogradu na ovom slavu,svake godine je provod obecan
15.11.2019. by docek nove godine

Bajkovit splav

Iskreno više volim kafanu Bajka!
20.06.2019. by Bajkovit splav

Splav kafana Bajka

Šteta što je zatvorena zbog poplava. Samo dobro je da je samo prošlog vikenda. Ima dušu mesto...
11.06.2019. by Splav kafana Bajka

Boris

Jak cetvrtak, jos jača Bajka!!
22.05.2019. by Boris

Nebojsa

Splav Bajka-Obecava ove sezone :D
22.05.2019. by Nebojsa

Aleksandra

Istim tempom, iste lude zurke do jutra , Jedva cekamoo!!!
22.05.2019. by Aleksandra

Jelena

Odbrojavanje pocinjeee! Ocekujemo ludilo kao u kafani Bajka!
22.05.2019. by Jelena

Milos

Ako nam je u kafani bilo onoliko dobro, sta od splava tek mozemo da ocekujemo :D
22.05.2019. by Milos

Veljko

Najjaci splav ikad! Svi u bajku!
22.05.2019. by Veljko

Otvaranje - Splav Bajka

Koliko me samo raduje što cela ekipa prelazi na reku. Vidimo se uskoro.
21.05.2019. by Otvaranje - Splav Bajka

Bajka splav

Odlican 5! Krecemo!!!
20.05.2019. by Bajka splav

Cene pica - cenovnik Splav Bajka

Verovatno ce splav Bajka u saradnji sa ovim sajtom uskoro objaviti cenovnik i cene pica splava Bajka. Do tada, posto sam imao prilike da ga vidim, zelim da vam prenesem da cu cene pica krajnje pristupacne. Adresa Splav Bajka je Radnicka BB, Rukavac Ade Ciganlije, Beograd.
20.05.2019. by Cene pica - cenovnik Splav Bajka

Letnja Bajka

Splav Bajka u rukavcu na Savi, blizu Ade Ciganlije, a pod novim mostom na Adi, idealna je lokacija za splav Bajka. Super je to sto nova petlja kod mosta na Adi mnogo olaksava prilaz i sto splav Bajka ima parking ispred lokala. Lokacija Splav Bajka. Ako idete sa Novog Beograda, predjete most na Adi, skrene prva desno i opet desno. Ako idete iz pravca grada, prodjete ispod novog mosta i prva desno. Ako dolazite iz pravca Ade Ciganlije ili sa Banovog brda, dodjete do mosta i na novoj prtlji napravite “polukruzno i skrenete prva desno. Lako je naci splav Bajku.
20.05.2019. by Letnja Bajka

Bajka splav

Super je sto na otvaranju Bajka splava peva najveci showman u Beogradu - Nemanja Staletovic. Nadam se da ce bajka raditi svih 7 dana u nedelji tokom celog leta.
20.05.2019. by Bajka splav

Splav Bajka

Drvena sala ovog splava potsecs na drvenu salu Kafane Bajka na Kosutnjaku, kao i na salu splava Hua Hua. Splav Bajka kao boemsko mesto krece sa otvaranjem u velikom stilu, sa drvenarijim i lamperijom gde svetlosni priguseni spotovi bacaju svetlo na svaki sto, na kiblu sa picem i karirani stoljnjak. Splav Bajka ce i ove sezone biti mesto boema, druzenje i idealno mesto da upoznate nove prijatelje a mozda i za letnju romansu ili nesto vise. splav Bajku vodi iskusni tim ugostitelja tako da ocekujem zaista odlicnu uslugu.
20.05.2019. by Splav Bajka

Splav Bajka

Posebno nam je drago da ovaj brend, Bajka, zivi i na vodi. Brend Bajka je deo stare zaboravljene tradicije i ima veze cak sa Prvim svetskim ratom i generalom Mekenzenom, koji je na Kosutnjaku, odakle Bajka nosi poreklo, postujuci svog protivnika odnosno srpsku vojsku, u okolnostima koje necu objasnjavati u ovom komentaru izjavio kako se nikad nije susreo sa vojskom kao sto je srpska i da je to za njega vojska iz bajke! Vojska iz bajke po svom junastvu, moralu, nesalomivom duhu i kada je napada znacajno nadmociji neprijatelj. O pravom razlogu da se kafana ili splav nazove Bajka nazalost verovatno ogromna vecina ne zna nista i to samo vek nakon velikog junastva i stradanja za Srbiju. Zato neka, da kroz rad splava i kafane, zivi secanje na vojsku “kao iz Bajke”, koju je cak i neprijatelj postovao.
20.05.2019. by Splav Bajka

Splav Bajka

Nastavak zimske price kafana Bajka sa Kosutnjaka koji je postao Bajka na vodi, Splav Bajka ili kako je sad in Bajka waterfront. Ovaj splav jedino sto ima skoro tri puna manji kapacitet od kafane Bajka ali bas zato ima potencijal da radi mozda i svih sedam dana u nedelji. Splav Bajka, koji se nekad zvao Splav Sokace ovo leta ce zasijati punim sjajem.
20.05.2019. by Splav Bajka