Kafana Korcagin
- Rezervacije: 062/262-212
(5)

Program Kafana Korcagin

Rezervacija Kafana Korcagin

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ćirila i Metodija 2a, Beograd.

Vidi na mapi

Radno vreme

20:00h - 01:00h

Muzika

Pop / Folk

Kapacitet

110 ljudi

Kafana Korčagin starija kafana, nove generacije. Otvorena pre više od jedne decenije i sve vreme je sinonim najboljeg kafanskog provoda u Beogradu.

Kafana Korčagin se nalazi u širem centru Beograda, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika u ulici Ćirila i Metodija broj 2a.

U kafanu Korčagin možete svratiti sa punim cegerima u povratku sa pijace, odmoriti uz kafu i u dobrom društvu. U kafani Korčagin možete čuti i izgovoriti svakojake gluposti, pričati sa narodom, a pritom da vas sve to ne košta puno jer su cene prilagođene svačijem džepu. Mladji svet koji dolazi ovamo, u potpunosti je prihvatio ovu ideologiju, a stariji nastavio da je neguje.

Kafana Korčagin ima vrlo autentičan i nesvakidašnji enterijer. Dominiraju crveno-belo-plave boje komunizma, sa mnogobrojnim etno elementima. Slike gardista, brigada sa radnih akcija i svih onih koji nikako ne smeju biti zaboravljeni – Stjepan Filipović, Ljuba Čupić... Slike Josipa Broza, srp i čekić, petokraka, zastava i grb, starije će vratiti u mladost, a one mlađe naučiti našoj istoriji.

Ono što je zanimljivo je to da sve te stare stvari u kafanu donose gosti. Ali dok jedni donose, drugi odnose i kradu, "Narod dao narod i uzeo", tako da se postavka cele kafane u zavisnosti od posetilaca uvek menja.

Kafana Korčagin je mesto gde uvek može lepo i da se zamezi i pojede. Na jelovniku ćete naći neobičnu i originalnu ponudu poput "Da me vidi moja mila majka", "Živ mi ti", ili "Batak Daliborke Stojišić".

Slike Kafana Korcagin

ADRESA Kafana Korcagin

Dodatne informacije

Parking

Da

Pušenje

Da

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde.
Ekipa Kuda Večeras servisa za rezervacije želi Vam Srećnu Novu Godinu.

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 3 =
(5) Komentara
Miona

Miona

Sve pohvale za uslugu i ambijent!
03.02.2017. by Miona
Dinca

Dinca

Najbolja kafana na svetu!!!
03.02.2017. by Dinca
Dragica

Dragica

U kafanu Korčagin možete svratiti sa punim cegerima u povratku sa pijace, odmoriti uz kafu i u dobrom društvu I zato uvek to i radim i u opustenom ambijentu popijem kafu i ispricam se sto sa osobljem sto sa gostima!!
03.02.2017. by Dragica
Danica

Danica

Kafana Korčagin se nalazi u širem centru Beograda, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika u ulici Ćirila i Metodija broj 2a pa je blizina moje teretane bila presudna da osetim cari ove kafane i nisam pogresila sto sam svratila uvek se dobro provedem sa drugaricama! :D
03.02.2017. by Danica
Bogdan Skrbic

Bogdan Skrbic

Kafana Korčagin starija kafana, nove generacije. Otvorena pre više od jedne decenije i sve vreme je sinonim najboljeg kafanskog provoda u Beogradu,zato je toplo preporucujem svima!!!
03.02.2017. by Bogdan Skrbic