Kafana Korcagin
- Rezervacije: 062/262-212
(6)

Program Kafana Korcagin

Ozvučeni Tamburaši ''Mala Maca''
rezerviši: 062-262-212
Dve gitare exYU rok i starogradska
rezerviši: 062-262-212
Dve gitare exYU rok i starogradska
rezerviši: 062-262-212
Ozvučeni Tamburaši ''Bačena Kašika''
rezerviši: 062-262-212
Danubius acoustic
rezerviši: 062-262-212
Ozvučeni Tamburaši ''Mala Maca''
rezerviši: 062-262-212
Nedeljni ručak
rezerviši: 062-262-212
Online rezervacije

Rezervacija Kafana Korcagin

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ćirila i Metodija 2a, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

20:00h - 01:00h

Muzika

Pop / Folk

Kapacitet

110 ljudi

REZERVACIJE: 011 240 19 80

Kafana Korčagin starija kafana, nove generacije. Otvorena pre više od jedne decenije i sve vreme je sinonim najboljeg kafanskog provoda u Beogradu.

Kafana Korčagin se nalazi u širem centru Beograda, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika u ulici Ćirila i Metodija broj 2a.

U kafanu Korčagin možete svratiti sa punim cegerima u povratku sa pijace, odmoriti uz kafu i u dobrom društvu. U kafani Korčagin možete čuti i izgovoriti svakojake gluposti, pričati sa narodom, a pritom da vas sve to ne košta puno jer su cene prilagođene svačijem džepu. Mladji svet koji dolazi ovamo, u potpunosti je prihvatio ovu ideologiju, a stariji nastavio da je neguje.

Kafana Korčagin ima vrlo autentičan i nesvakidašnji enterijer. Dominiraju crveno-belo-plave boje komunizma, sa mnogobrojnim etno elementima. Slike gardista, brigada sa radnih akcija i svih onih koji nikako ne smeju biti zaboravljeni – Stjepan Filipović, Ljuba Čupić... Slike Josipa Broza, srp i čekić, petokraka, zastava i grb, starije će vratiti u mladost, a one mlađe naučiti našoj istoriji.

Ono što je zanimljivo je to da sve te stare stvari u kafanu donose gosti. Ali dok jedni donose, drugi odnose i kradu, "Narod dao narod i uzeo", tako da se postavka cele kafane u zavisnosti od posetilaca uvek menja.

Kafana Korčagin je mesto gde uvek može lepo i da se zamezi i pojede. Na jelovniku ćete naći neobičnu i originalnu ponudu poput "Da me vidi moja mila majka", "Živ mi ti", ili "Batak Daliborke Stojišić".

 

EXTERNAL LINKS:

 

Kafana Pavle Korčagin - Oficijalni sajt

Slike Kafana Korcagin

ADRESA Kafana Korcagin

Dodatne informacije

Parking

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

7 + 9 =
(6) Komentara
Pavle

Pavle

Otisao sam u kafanu koja nosi moje ime ali moram da priznam da ovo nije samo kafana nego i mesto na kojem mozete da imate odlican rucak ili veceru. Tradicija je nesto sto se oseti u kafani Pavle Korcagin.
04.08.2018. by Pavle
Miona

Miona

Sve pohvale za uslugu i ambijent!
03.02.2017. by Miona
Dinca

Dinca

Najbolja kafana na svetu!!!
03.02.2017. by Dinca
Dragica

Dragica

U kafanu Korčagin možete svratiti sa punim cegerima u povratku sa pijace, odmoriti uz kafu i u dobrom društvu I zato uvek to i radim i u opustenom ambijentu popijem kafu i ispricam se sto sa osobljem sto sa gostima!!
03.02.2017. by Dragica
Danica

Danica

Kafana Korčagin se nalazi u širem centru Beograda, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika u ulici Ćirila i Metodija broj 2a pa je blizina moje teretane bila presudna da osetim cari ove kafane i nisam pogresila sto sam svratila uvek se dobro provedem sa drugaricama! :D
03.02.2017. by Danica
Bogdan Skrbic

Bogdan Skrbic

Kafana Korčagin starija kafana, nove generacije. Otvorena pre više od jedne decenije i sve vreme je sinonim najboljeg kafanskog provoda u Beogradu,zato je toplo preporucujem svima!!!
03.02.2017. by Bogdan Skrbic