Hotel Mona Plaza Nova godina
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Hotel Mona Plaza Nova godina

Rezervacija Hotel Mona Plaza Nova godina

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Doček Nove godine biće savršen u novom hotelu Mona Plaza, u srcu starog dela Beograda, prestoničkoj raskrsnici kultura i stilova. Ove zime svoja vrata otvara novi hotel kompanije Mona Hotel Management, smešten na uglu ulica Cara Uroša i Solunske, na

Vidi na mapi

Muzika

Vivo bend & Mirna Radulović

 
Nova godina 2021 - Hotel Mona Plaza
 
Doček Nove godine biće savršen u novom hotelu Mona Plaza, u srcu starog dela Beograda, prestoničkoj raskrsnici kultura i stilova.

Ove zime svoja vrata otvara novi hotel kompanije Mona Hotel Management, smešten na uglu ulica Cara Uroša i Solunske, na mestu nekadašnje prve srpske fabrike čokolade „Šonda“.


Upravo ovaj prestižni hotel može biti vaš pravi izbor za doček Nove godine!


U cetvrtak, 31. decembra, i u petak, 1. januara, u hotelu Mona Plaza možete uživati u dobroj zabavi i zanimljivom programu, koji garantuju savršen provod.
 

Pozdravite staru i dočekajte novu godinu uz gala večeru na kojoj vas čekaju brojni, ukusni specijaliteti, kao i veliki izbor stranih i domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića – Neograničeno!
 

Takođe uz ovaj fantastični muzički program organizujemo i REPRIZU Dočeka po ceni od 35€ u koju je uključena svečana večera i piće dobrodošlice, rezervacije za reprizu su već otvorene pa možete rezervisati na brojeve ispod.
 

Hotel Mona Plaza pored modernog enterijera može da se pohvali i pogledom na najlepše delove Beograda. U okviru hotela nalaziće se i restoran, bar i kafeterija sa bogatom ponudom „Šonda“ čokoladnih poslastica. Neka vam ostane uspomena da ste baš vi proslavili prvi Doček nove godine u Hotelu Mona Plaza.

 

Slike Hotel Mona Plaza Nova godina

ADRESA Hotel Mona Plaza Nova godina

Najčešća pitanja

Vrste i uslovi rezervacija

Hotel Mona Plaza Nova godina

od 60€

Napomena za rezervacije

Cene pića Hotel Mona Plaza Nova godina

Hotel Mona Plaza Nova godina
Neograničeno

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 6 =
(1) Komentara
Hotel Mona Nova godina
Hotel Mona Nova godina
Divan enterijer! Docek je bio savrseno organizovan, svima preporucujemo da posete ovaj hotel!
08.01.2020.