Hotel Orašac Nova godina
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Hotel Orašac Nova godina

Rezervacija Hotel Orašac Nova godina

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dobrodošli! Budite naši dragi gosti na Dočeku Nove 2020. godine u hotelu Orašac u Beogradu, mesto u kome ćete osetiti iskreno gostoprimstvo i uslugu vrednu pamćenja. Čašom omiljenog pića nazdravite ulazak u Novu uspešnu 2020. godinu u predivnom ambijentu

Vidi na mapi

Muzika

Izazov bend & Jelena Milošev (Zvezde Granda)

 

Nova godina 2021 - Hotel Orašac

Dobrodošli! Budite naši dragi gosti na Dočeku Nove 2020. godine u hotelu Orašac u Beogradu, mesto u kome ćete osetiti iskreno gostoprimstvo i uslugu vrednu pamćenja.


Hotel Orašac je otvoren 2007. godine.i pripada kategoriji gradskih hotela sa vrhunskom uslugom. Hotel nudi prijatno okruženje u kome se možete opustiti. Nalazi se u jednom od najlepših delova grada u blizini parka Košutnjak, koji raspolaže sportskim terenima, bazenima i stazama za šetnju i rekreaciju.
 

Hotel raspolaže velikim privatnim parkingom kompletno tehnički obezbeđenim, još jedna briga manje za vas u novogodišnjoj noći.


Ako do sada niste bili gosti Hotela Orašac sam prostor našeg restorana ostaviće vas bez daha, savršena kombinacija elegancije i tradicionalnog u modernom stilu čini ga prepoznatljivim u prestonici i mestom gde ćete sigurno želeti da se vratite.


Prostor je opremljen najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem kao i klimatizacijom. U novogodišnjoj noći restoran će biti svečano dekorisan.


Toplom dobrodošlicom i domaćinskim gostoprimstvom, naš profesionalni tim stručnjaka učiniće da Vaša novogodišnja noć bude noć iz snova jer savršene proslave se ne dešavaju slučajno, one se pažljivo organizuju .


Vrhunski kulinarski tim restorana Orašac pripremiće za Vas najraznovrsnije specijalitete.


Nudimo Vam bogatu gala večeru kreiranu kako od internacionalnih tako i od domaćih specijaliteta. Pored gurmanskih specijaliteta u našem restoranu uživaćete u velikom izboru domaćih i stranih pića - neograničeno. A sve to po izuzetno povoljnoj ceni već od 40 €!


Čašom omiljenog pića nazdravite ulazak u Novu uspešnu 2020. godinu u predivnom ambijentu restorana Hotela Orašac.


Doček Nove godine u Hotelu Orašac u Beogradu sigurno će biti fantastično iskustvo koje ćete dugo čuvati u lepom sećanju.


Kao svake godine za vas smo spremili razna iznenađenja (nagrade za najveseliji sto, za najlepši par, trubače itd.).

 

Slike Hotel Orašac Nova godina

ADRESA Hotel Orašac Nova godina

Najčešća pitanja

Vrste i uslovi rezervacija

Hotel Orašac Nova godina

od 40€

Napomena za rezervacije

Cene pića Hotel Orašac Nova godina

Hotel Orašac Nova godina
Neograničena konzumacija pića

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 9 =
(1) Komentara
Hotel Orasac Nova godina
Hotel Orasac Nova godina
Fantastican docek Nove godine! Hrane i pica je bilo tokom cele veceri, pohvale za organizatore i osoblje. Preporucujem!
08.01.2020.