Restoran Casa Bianca Nova godina
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Restoran Casa Bianca Nova godina

Rezervacija Restoran Casa Bianca Nova godina

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dočekajte Novu godinu u divnom i ušuškanom ambijentu Restorana Casa Bianca na Dunavu. Bilo da živite ovde ili ste u poseti Beogradu, Casa Bianca restoran je pravi izbor za Doček Nove godine iz snova !

Vidi na mapi

Muzika

Saša Katančić & Magic Bend

 

Nova godina 2021 - Restoran Casa Bianca

Dočekajte Novu godinu u divnom i ušuškanom ambijentu Restorana Casa Bianca na Dunavu. Bilo da živite ovde ili ste u poseti Beogradu, Casa Bianca restoran je pravi izbor za Doček Nove godine iz snova !


Casa Bianca
 je već dugi niz godina prepoznatiljivo ime u svetu ugostiteljstava i mesto gde možete provesti najlepše trenutke, proslaviti vama bitne datume ili jednostavno doći na poslovni ručak, kao i za svaku drugu priliku! Kvalitet od koga se ne odstupa čini to da nam se zadovoljni gosti uvek vraćaju!


Na novogodišnjem spektaklu u Restoranu Casa Bianca moćičete da uživate u pažljivo odabranoj i vrlo kvalitetnoj selekciji hrane i u bogatom all inclusive paketu stranih i domaćih pića, poznatih brendova kao što su Johhnie Walker, Ballantines,Smirnoff, Jegermeister, Martini, Heineken, Radovanović vina, Oplenac rakije i još mnogo toga i sve to po ceni već od 40 eur ! Naša ponuda je sigurno najbolji odnos cene i kvaliteta u Beogradu, jer nama nije cilj da se od nove godine obogatimo već da što više ljudi dodje pogleda šta nudimo i kako radimo i opet nam se vrati, zato i postojimo tako dugo!


Iskusni tim ugostitelja nikada nije izneverio nijednog gosta, a tako će biti i u najluđoj noći kada ćemo biti raspoloženi da ispunimo sve vaše želje.

Budite naši gosti na Dočeku koji brižno spremamo, čašom vašeg omiljneog pića nazdravite u prijateljskoj atmosferi sa predivnim pogledom na Dunav, i uplovite u novu uspešnu 2020. godinu!

Dođite i uverite se zašto je doček u restoranu Casa Bianca jedan od najboljih restoranih dočeka u Beogradu.

 

Slike Restoran Casa Bianca Nova godina

ADRESA Restoran Casa Bianca Nova godina

Najčešća pitanja

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Casa Bianca Nova godina

Od 40€

Napomena za rezervacije

Cene pića Restoran Casa Bianca Nova godina

Restoran Casa Bianca Nova godina
Neograničeno

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 9 =
(2) Komentara
Casa Bianca-Nova godina
Casa Bianca-Nova godina
Na preporuku prijatelja smo rezervisali docek Nove godine u ovom restoranu i nismo se pokajali. Prelepo mesto sa divnom hranom i kvalitetnom muzikom.
06.01.2020.
Ivo
Ivo
Divno mesto,preporuka za doček nove godine!
24.12.2019.