Colonial Sun za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Bulevar Vojvode Putnika 32-34, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

Unutrašnji restoran 100 mesta + 10 mesta u VIP delu. Terasa i bar pored bazena još 200 mesta

Klub Colonial Sun osnovan 2003 godine u Beogradu je nastao iz vizionarske želje da ljudi sportskog i hedonistickog duha dobiju ekskluzivnu lokaciju na kojoj će se osećati kao kod kuće. Naši cenjeni članovi su kroz godine potvrdili kredo kluba " A place you like to call home" i ostali dosledni načinu života koji podrazumeva diskretan hedonizam, ali i sport, stvaralaštvo i zabavu za celu porodicu. Colonial Sun je prvi country club u našoj zemlji.
 

Danas je Klub otvoren za sve ljude sportskog i hedonističkog duha, za članove i goste,  tokom cele nedelje.

Bilo da je velika ili intimna, vašu proslavu će krasiti pažljivo isplanirani detalji, a uspomene će biti na vaša ispunjena očekivanja i želje. Elegantni prostor u okviru kluba kao i svetlost bazena noću daće posebnu draž vašem bitnom danu. Klub sa ponosom obezbeđuje maštoviti meni i vama posvećenu uslugu i atmosferu.

Colonial Sun je omiljeno mesto za proslave venčanja, krštenja, godišnjica, rođendana, dečijih proslava (*u obaveznoj pratnji roditelja za decu do 18 god.) kao i za organizacije korporativnih  događaja, seminara, poslovnih foruma Ili jednostavno poslovnih sastanaka u intimnoj atmosferi i toplom ambijentu.

Slike Colonial Sun za proslave
ADRESA Colonial Sun za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Restoran za proslave
Restoran za proslave
Baš dugo nisam bila. Mada je venčanje bilo vrlo interesantno i prelepo.
08.08.2019.
Sve ponude Nova godina