Hotel Metropol za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Hotel Metropol za proslave

Rezervacija Hotel Metropol za proslave

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Kralja Aleksandra 69, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

870 osoba

Hotel Metropol je lociran blizu centra Beograda (naselje Palilula) sa pogledom na Tašmajdanski park, blizu Pravnog fakulteta, crkve Sv. Marka, Vukovog spomenika i trga Slavije.

Pored sjajne lokacije u samom centru grada, Metropol Palace nudi sve pogodnosti luksuznog hotela: predivan spa centar sa bazenom dužine 25 metara sa pogledom na Tašmajdanski park, restoran vrhunske kuhinje, širok izbor sala za sastanke i proslave, jedinstveni prostor u parku za održavanje venčanja i drugih svečanih događaja, besplatni bežični internet u celom hotelu.

Hotel ima 198 soba i 38 apartmana. Raznovrsni hotelski prostori, kao što su balske dvorane, sale za sastanke, restoran i lobi, mogu da ugoste sve vrste dešavanja od konferencija, večera, privatnih zabava, do venčanja, sastanaka i još mnogo toga.

Hotel poseduje 9 sala za održavanje seminara, konferencija, kongresa, banketa i sve vrste događaja. Konferencijske sale hotela mogu da ugoste do 870 osoba i sa visoko personalizovanim nivoom usluge, osoblje hotela će učiniti da svaki trenutak u Hotelu Metropol Palace bude veliki uspeh.

Slike Hotel Metropol za proslave

ADRESA Hotel Metropol za proslave

NOVA GODINA BEOGRAD - Hotel Metropol za proslave - DOCEK NOVE 2020. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2020 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062-262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2020. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 9 =
(0) Komentara