Restoran Jezero by Azzaro za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Restoran Jezero by Azzaro za proslave

Rezervacija Restoran Jezero by Azzaro za proslave

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ada Ciganlija bb, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

600 mesta

Restoran Jezero by Azzaro je specifičan restoran za svadbe i druge eksluzivne proslave. Restoran se nalazi u centru Beograda. Ono što ga izdvaja od drugih restorana je okruženost mirom i zelenilom predivnog jezera Ade Ciganlije. Nedaleko od samog restorana u namenskom parku sa rajskim vratima možete zasaditi svoje drvo života, čime ćete večno postati deo ovog zelenog mozaika.

Sam restoran nema klasičan oblik uobičajene sale za svadbe. Prostor je veoma interesantan sa dodatnim izlazom na terasu koja gleda na samo jezero. Glavna sala velikog kapaciteta (600 mesta za sedenje) pruža bezbroj kreativnih mogućnosti i aranžmana. Veliki podijum pružiće priliku svima da budu deo lude atmosfere.

Restoran pruža svojim gostima mogućnost da se opuste znajući da je njihov automobil na sigurnom mestu parkiran i obezbeđen.

Mladenci dobijaju sobu za mladence, ekskluzivnu rasvetu, profesionalno ozvučenje, vrhunsku uslugu, rajska vrata kao i mogućnost da ih matičar venča u samom restoranu.

Svim gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi

Takođe, u saradnji sa bankom Intesa u svim AZZARO klubovima obezbeđeno je plaćanje na šest jednakih rata bez kamate. Neka proslave venčanja budu deo lepih uspomena. Mi brinemo o vašem budžetu.

U AZZARO klubovima ćete pronaći rešenja za sve vaše povode za slavlja. Multifunkcionalni prostori, iskusni profesionalci i fleksibilni paketi preporučuju nas i najzahtevnijim klijentima.

Sve informacije možete dobiti na 062-262-212

Naš portal preporučuje ovaj restoran kao Top 5 najboljih restorana za svadbe u Beogradu.

Slike Restoran Jezero by Azzaro za proslave

Dodatne informacije

Parking

Obezbeđen parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

ADRESA Restoran Jezero by Azzaro za proslave

NOVA GODINA BEOGRAD - Restoran Jezero by Azzaro za proslave - DOCEK NOVE 2020. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2020 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062-262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2020. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 7 =
(2) Komentara
Nemanja
Nemanja
Bio sam na proslavi firme i ostao sam u soku koliko je fenomenalan ambijent,osbolje na najvisem nivou koje postoji, prijatno prelep izgled sale
23.05.2019.
Petar
Petar
Svadba je protekla fenomenalno! Sve pohvale za organizaciju.
10.05.2019.