Vila Rose
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Adresa

Jasenak, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

15

Vila Rose je savršeno mesto skriveno daleko od gradske gužve i buke, i idealno mesto da uživate u čarobnim trenucima pored reke. Nedaleko od Beograda, u blizini Bariča nalazi se mesto koje će vam pružiti hedonizam u pravom smislu te reči.

 

VILA ROSE BEOGRAD

 

Vila Rose Beograd je savršeno mesto za beg od realnosti tokom radne nedelje ili vikendom. Gostima je na raspolaganju bazen u dvorištu, ležaljke, puno zelenila i teren za odbojku. Unutar kuće nalaze se prostrane sobe za spavanje, kao i dnevni boravak. Ono što je posebno interesantno, jeste da svaka soba psoeduje terasu sa pogledom na planinu Kosmaj.

Zbog svog unutrašnjeg enterijera i prelepog dvorišta imaćete utisak da ste u nekoj planinskog kući daleko od Beograda. Vila Rose takođe poseduje i wi-fi, klimu i tuš u dvorištu tokom letnjih dana.

Još interesantnije što u vili Rose imate priliku da isprobate domaću rakija koja je napravljena upravo od grožđa koje se nalazi u dvorištu ove prelepe vile. Vila Rose ima potpuno sve što je potrebno za vaš opuštajuć dan ili možda neku privatnu proslavu koja će dobiti potpuno drugačiji smisao ukoliko se opredelite baš za ovaj pravi mali raj.

Cena iznajmljivanja vile tokom radne nedelje iznosi 110 evra po danu, dok je cena tokom vikenda 130 evra.

 

VILA ROSE ADRESA


Kao što smo već pomenuli, Vila Rose nalazi se na odličnoj lokaciji, malo dalje od Beograda, 7km od naselja Barič, odnosno 30-ak km od Beograda.

 

VILA ROSE KONTAKT

 

Ukoliko želite da se prepustite uživanju u ovoj savršenoj vili, možete nas kontatirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste saznali dodatne informacije.

 

Slike Vila Rose

Dodatne informacije

Parking

Da

ADRESA Vila Rose

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 9 =
(2) Komentara
Mina
Mina
Uzaaas, vlasnici u u istom dvoristu sto nigde ne pise, svaki cas zapitkuju i bez njih se ne mozete ni okrenuti. Imaju kamere za koje vi kada dolazite ne znate takodje, gledaju pravo u bazen. Paukovi i bube kolo vode. Katastrofa! Jos da dodam ono sto pise da je ljubimcima dozvoljeno, nije! Dolazi vlasnica da vam govori da pas ne sme u krevet, da mu perete noge sa hladnom vodom na cesmu pre ulaska ili da ga vezete jer ne voli nepoznate ljude. Da naglasimo da smo izabrali ovaj smestaj jer su nam rekli da je privatna vila i platili 260e dve noci a pritom sedeli u toj rupi 2 dana da ne bismo sedeli sa vlasnicima i njihovim komsijama
19.07.2021.
Igor
Igor
Baš opuštena kuća, bazen fin, vlasnici super, svaka preporuka!
30.09.2020.