Angry Monk
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Angry Monk

Rezervacija Angry Monk

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Uzun Mirkova 11, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Ako ste poželeli nešto sasvim novo u Beogradu što će vas potpuno oboriti sa nogu, predstavljamo vam restoran Angry Monk, mesto koje odiše potpuno drugačijim i jedinstvenim konceptom u odnosu na druge restorane.

 

ANGRY MONK BEOGRAD

 

Angry Monk restoran Beograd otvoren je ne tako davno i postao je mesto odlične i opuštajuće atmosfere, mesto magičnih ukusa koje do sada sigurno niste nikada okusili. Ako uživate u jelima dalekih zemalja, ovo će postati vaše novo omiljeno mesto. 

Azija i Japan su inspirisali ovo mesto, kako u gastronomskom smislu, tako i kada je enterijer u pitanju. Posetom ovog restorana imaćete utisak kao da se daleko od svoje kuće.

 

angry monk restoran

 

 

Restoran Angry Monk karakteriše dugačak šank za koji možete sesti i posmatrati kako se priprema vaše jelo i vaše piće. Bogata ponuda najraznovrsnijih pića će vas takođe oduševiti, i imate mogućnost da pri svakom dolasku isprobate nešto sasvim novo.

Pored raznovrsnih jela i specijaliteta od mesa, tu su i razne salate, testenine i sushi inspirisani dalekom Azijom i Japanom, koji će vas svojim ukusom odvesti u ove daleke zemlje.

Sushi je ono što svakako morate ispribati u Angry Monk restoranu jer se priprema sa puno pažnje i ljubavi prema ovom jelu.

 

angry monk restoran

 

Enterijer je vrlo jednostavan i minimalističan, ali svakako ekskluzivan i zadivljujuć. Uslužiće vas uvek ljubazno osoblje koje vrlo dobro poznaje ponudu restorana, što će vam biti od velikog značaja kako biste pronašli savršeno jelo za vaš ukus. 

Budite uvereni da ćete uživati u svakom trenutku u restoranu Angry Monk, kao i da će ovo sigurno postati vaše novo omiljeno mesto.

 

 

ANGRY MONK RESTORAN ADRESA

 

Ekskluzivni restoran Angry Monk nalazi se u srcu Beograda, na adresi Uzun Mirkova 11, Beograd.

 

ANGRY MONK RESTORAN KONTAKT

 

Ukoliko biste želeli da psoetite sjajni restoran Angry Monk, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Angry Monk

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Angry Monk

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 7 =
(1) Komentara
Tanja
Tanja
Vrhunska klopa, preporuka!
23.02.2021.