Bajloni bar & Beyond
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Bajloni bar & Beyond

Rezervacija Bajloni bar & Beyond

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Cetinjska 15, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 23:00

Muzika

Jazz muzika

 

Bajloni Bar & Beyond je simpatično mesto koje se nalazi u centru grada i predstavlja spoj kvaliteta i opuštene atmosfere koja će vas oduševiti. Toliko prijatno mesto za jutarnju kaficu, popodnevni ručak ili večernji izlazak sa prijateljima, da vam garantujemo da ćete zaista uživati u svakom trenutku provedenom ovde.

 

RESTORAN BAJLONI

 

Restoran Bajloni je jedan od najlepših restorana u ovom delu grada koji je po mnogo čemu jedinstven. Od same ponude pa do zanimljivog enterijera koji je rustičan i podseća na tipične pariske lokale u samom centru grada.

U Bajloniju imate priliku da uživate u večernjim svirkama koje su izuzetno posebne i zanimljive pa, ukoliko ste ljubitelji jazz melodija i ostalih sličnih zvukova onda ćete posebno zavoleti Bajloni bar. Ovde ćete takođe imati priliku da isprobate najlepša jedinstvena vina koja imaju u ponudi kao i ostala pića koja se ovde pripremaju sa ljubavlju.

Restoran Bajloni poseduje čarobnu baštu koja je savršena tokom letnjih dana za uživanje u svemu što nudi ovo fantastično mesto.

 

RESTORAN BAJLONI ADRESA

Restoran Bajloni nalazi se na jedinstvenoj lokaciji u samom centru zbivanja, u pitanju je Cetinjska 15, Beograd.

 

RESTORAN BAJLONI KONTAKT

Ukoliko biste želeli da uživate u ovom prelepom lokalu Bajloni bar i uživate u njihovim svirkama, možete nas kontaktirati kako bismo rezervisali mesto za vas i vaše prijatelje pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Bajloni bar & Beyond

ADRESA Bajloni bar & Beyond

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

6 + 7 =
(2) Komentara
Andrijana
Andrijana
Autentičan enterijer, fenomenalna usluga i jako pozitivno osoblje restorana????????????????????????
26.10.2020.
Maja
Maja
Baš baš prelep enterijer i ukusna hrana
15.10.2020.